Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.11.2022 00:18

La Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște a avut loc workshopul...


A A

„Starea de bine ca politică de management”

„Starea de bine ca politică de management”

*Workshopul a fost o modalitate de diseminare a participării celor trei propunători (pr. prof. Marian Dobrescu, prof. Denisa Marinela Toader, prof. înv. primar Oana Ionela Păunescu) la stagii de formare în cadrul acreditării Erasmus+ de pe parcursul acestui an

 

Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște a organizat, în data 19 noiembrie 2022, o activitate științifică de nivel regional workshop, cu titlul „Starea de bine ca politică de management”, având ca scop îmbunătățirea competențelor de management și de asigurare a stării de bine pentru personal și elevi prin transferul de experiențe și bune practici.

Activitatea propusă constituie un răspuns la nevoia de formare continuă a personalului didactic, oferind posibilitatea împărtășirii de experiențe, iar, ca urmare a acesteia, îmbunătățirea competențelor manageriale, dar și îmbunătățirea calității procesului educațional din școli, respectiv a calității managementului la nivel de clasă sau școală. Totodată, workshopul a fost o modalitate de diseminare a participării celor trei propunători (pr. prof. Marian Dobrescu, prof. Denisa Marinela Toader, prof. înv. primar Oana Ionela Păunescu) la stagii de formare în cadrul acreditării Erasmus+ de pe parcursul acestui an.

Cele trei ateliere din cadrul activității vizează problematica stării de bine, atât din perspectiva normelor, cât și din perspectiva implementării acesteia, respectiv cea a managementului echipei (organizare, coordonare, motivare). La workshop au participat 30 de profesori, care desfășoară activitate în diferite școli din județ, o parte dintre aceștia îndeplinind responsabilități la nivel de școală (șefi de catedră, coordonatori de comisie sau directori).

În încheierea activității, dna prof. Livia Grigorescu, metodist în cadrul Casei Corpului Didactic Dâmbovița a susținut o activitate care a sintetizat experiența dobândită în cadrul workshopului.

Parteneri în organizarea activității sunt: Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Casa Corpului Didactic Dâmbovița, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității ”Valahia” din Târgoviște, Seminarul Teologic Ortodox Liceal „Sfântul Ioan Gură de Aur” Târgoviște, Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cornul și laptele, un program prea învechit?!
Desființarea specializării de învățător de la liceele pedagogice
IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi
Sfinții Trei Ierarhi
„Resursa umană, 99% calificată în școlile din Dâmbovița”
Daruri oferite Centrului social de la Bucșani
Zaheu - model de pocăință
„Lucrările la examenul de Titularizare și Definitivat vor fi corectate digitalizat”
Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale
Cursuri pentru... profesoriPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale