Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.11.2021 00:16

Prima revendicare „bifată” de Sindicatul Polițiștilor:


A A

„Singurul lucru benefic este că au început încadrările de personal în Poliție”

„Singurul lucru benefic este că au început încadrările de personal în Poliție”

*„Anul acesta avem o pierdere de peste 3000 de polițiști, peste 90% s-au pensionat din sistem, iar din școală au venit foarte puțini polițiști”

 

Au început încadrările de personal în Poliție pentru acoperirea deficitului imens  de cadre! Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan salută această măsură, mai ales că ea a fost cerută cu insistență  chiar de sindicate.

„Anul acesta avem o pierdere de peste 3000 de polițiști”

,,Cu privire la revendicările noastre singurul lucru benefic este faptul că a început să se facă încadrări de personal în Poliție. S-au mărit cifrele de școlarizare la școlile de poliție și au început încadrările prin trecerea agenților în corpul ofițerilor și încadrări directe de ofițeri și agenți de poliție, inclusiv de personal contractual civil, la nivel de țară. Desigur cifrele sunt diferențiate de la un județ la altul, dar începutul este bun.

Nu sunt foarte multe funcții scoase la concurs, dar este o perioadă bună în care se încadrează, spre deosebire de celelalte perioade când nu s-a ținut cont nici de cifra de școlarizare, nici de reluarea încadrărilor din sursă externă, pentru că deficitul de personal este uriaș și trebuie să se meargă pe toate căile, pentru că altfel nu se va putea acoperi acest deficit. Gândiți-vă că, numai până acum, au plecat din sistem peste 3000 de oameni, majoritatea prin pensionare.

Deci anul acesta avem o pierdere de peste 3000 de polițiști, peste 90% s-au pensionat din sistem, iar din școală au venit foarte puțini polițiști. Practic am primit doar câțiva ofițeri de poliție, agenți de poliție nu am primit deloc anul acesta, cu toate că era o discuție că  vom primi de două ori pe an. Din păcate, în toamna acestui an, nu s-a primit niciunul din școală. Anul trecut au abandonat această idee, de a se mări cifra de școlarizare, abia anul acesta în toamnă s-a reluat propunerea sindicatului de a se mări cifrele de școlarizare în școlile de poliție’’, a declarat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale