Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.10.2021 00:13

Președintele Sindicatului „Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu, după respingerea la vot a Guvernului Ciolos...


A A

„România trebuie să se scuture odată”

„România trebuie să se scuture odată”

*„Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar fără o altă revoluție adevărată în care să scăpăm de toți și să-i punem pe toți cei care au greșit cu intenție să plătească... nu se va întâmpla nimic”

*„Va fi o permanentă luptă pentru ciolan, vom avea aceleași personaje care se vor zbate să facă fel de fel de jocuri politice doar din dorința de a rămâne cât mai sus la butoanele principale”

 

,,Ce am avut și ce am pierdut’’! Aceasta este reacția liderului de sindicat Nicolae Dragodănescu la aflarea veștii că Guvernul Cioloș a căzut la vot în Parlamentul României! Președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște spune că Guvernul Cioloș oricum nu avea nicio șansă să treacă, iar un nou Guvern Cîțu ar însemna chiar un dezastru pentru România.

„Țara a fost guvernată prost”

,,Faptul că nu a trecut guvernul propus acum era de așteptat. Ne-am uitat doar la miniștrii care au fost propuși, m-am îngrozit când l-am văzut iar pe Năsui (n.n. Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei), am urmărit cu maxim interes audierea lui din comisie, un dezastru. Să vii cu mare parte din aceleași personaje de tristă amintire, e bine că nu a trecut. Dacă va urma un nou Guvernul Cîțu 2-3-4... asta ne arată că jocurile politice se fac peste interesul național și peste bunul simț, se fac dincolo de orice astfel de aprecieri. România trebuie să se scuture odată...

Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar fără o altă revoluție adevărată în care să scăpăm de toți și să-i punem pe toți cei care au greșit cu intenție să plătească... nu se va întâmpla nimic. Va fi o permanentă luptă pentru ciolan, vom avea aceleași personaje care se vor zbate să facă fel de fel de jocuri politice doar din dorința de a rămâne cât mai sus la butoanele principale. În rest, ce să vedem acum..

Vedem că țara este vai de mama noastră, vedem că nu suntem pregătiți cu sistemul sanitar cu toate că ne-a călcat de atâta vreme pandemia asta, se duc oamenii în spital și nu au tratamente și cerșim pe la alte țări europene ba să ne primească bolnavi, ba să ne dea nu știu ce anticorpi monoclonali... Țara a fost guvernată prost, aproape că neguvernată, ei și-au guvernat propriile lor interese și în continuare vom avea parte de aceleași manifestări. Asta este umila mea opinie’’, ne-a declarat ieri președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Lansarea proiectului: "Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 de către Spitalul Municipal Moreni prin achiziționarea de echipamente și dotări specifice", SMIS 140647
341 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Arendașii... cu ochii pe terenurile agricole
Noi reglementări privind marii contribuabili
Ultimele demersuri pentru realizarea rețelei de gaze
Conectarea aparatelor de marcat, în colimatorul ANAF
Modificări la Clasificarea Ocupațiilor din România
Proiectul extinderii rețelei de canalizare intră în linie dreaptă
472 locuri de muncă disponibile
Cursuri ECDL la Biblioteca Județeană Dâmbovița
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale