Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.01.2022 00:19

La Uzina Automecanica Moreni,


A A

„Război” conducere-sindicat... pe rețeaua de apă!

„Război” conducere-sindicat... pe rețeaua de apă!

*Directorul vrea externalizarea rețelei de apă, iar liderul de sindicat spune că ,,industria de apărare trebuie să aibă resursele naturale ale ei proprii, pentru diverse situații de criză’’  

 

De la momentul înființării, Uzina Automecanica Moreni, care deservește industria de apărare a țării, a fost prevăzută cu rețea proprie de apă, asta și datorită rolului ei strategic pe care l-a avut și îl are în continuare! Pe această sursă de apă a fabricii există în momentul de față un conflict deschis între conducerea societății, care ar vrea să externalizeze rețeaua de apă și liderul de sindicat Constantin Bucuroiu care susține cu tărie că aducțiunea de apă trebuie să rămână la societate, pe motiv că nu se știe ce le rezervă viitorul, pentru situații de criză.

Pentru că rețeaua de apă de la Automecanica Moreni are totuși o vechime considerabilă, iar recent a existat și un incident, o spărtură a conductei care a fost remediată în câteva zile, timp în care niște oameni au avut de suferit, Constantin Bucuroiu s-a angajat să solicite sprijin de la Ministerul Economiei pentru modernizarea acestei conducte de apă.     

„Apa trebuie să rămână la Automecanica”

,,La noi este conflictul cu apa... Sunt două poziții foarte clare, poziția lui Bucuroiu, care este poziția salariaților din Automecanica Moreni, că sursa de apă a Uzinei Automecanica, care din punct de vedere cantitativ este și foarte superioară față de cea adusă dintr-un lac de acumulare, trebuie să rămână la Automecanica... În al doilea rând este bine ca industria de apărare să aibă resursele naturale ale ei proprii, pentru diverse situații de criză.

În momentul de față directorul văd că trage în continuare pentru... a externaliza apa. Acum am văzut că au apărut și alte poziții, de privatizare a apei, pe lângă cea de predare la Compania de Apă. Eu am vorbit cu d-ul ministru al Economiei, Florin Spătaru să merg la dânsul să discut această problemă, pentru că trebuie făcută o investiție ca să înnoim conducta pentru că am avut și noi un necaz, o spărtură care ne-a dat mult de furcă.

M-am implicat, împreună cu un inginer tânăr de la Automecanica, de a rezolva problema și a durat o săptămână, timp în care niște oameni au avut de suferit și ne cerem scuze față de ei. Eu cred că ministrul Spătaru Florin, care mie îmi prezintă multă încredere, ne va ajuta cu o investiție ca să schimbăm această conductă de apă astfel încât rețeaua de apă să rămână la Automecanica.

Au apărut diverse persoane care s-au gândit ei că ar fi bine să preia apa, mai multe chestii din astea. Nu, apa trebuie să rămână la Automecanica, care deservește și Parcul Industrial de la Moreni. Încă o dată îmi cer scuze față de persoanele care au suferit. Este prima spărtură și primul necaz cu care ne-am confruntat cu apa, a fost mai greu până am depistat’’, a declarat Constantin Bucuroiu, liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni.

 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale