Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.10.2023 00:19

Ieri, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației,


A A

„Marea dictare”, eveniment inedit la Târgoviște

„Marea dictare”, eveniment inedit la Târgoviște

*Elevi, părinți, profesori și toți cei prezenți au avut ocazia să participe la acest eveniment deosebit, care a promovat valoarea învățării, dar și a dezvoltării personale

 

Ieri, joi, 5 octombrie, municipiul Târgoviște a găzduit un eveniment educațional inedit cu ocazia Zilei Mondiale a Educației. Sub numele de „Marea Dictare”, Școala Coresi și Primăria Târgoviște au colaborat pentru a organiza un exercițiu de dictare desfășurat în Piața Mihai Viteazul. Textul a fost dictat de către celebra scriitoare Doina Rusti.

La eveniment au mai luat parte reprezentanții Primăriei Târgoviște, city managerul Gabriel Boriga și viceprimarul Monica Ilie. De asemenea, a fost prezent ministrul Secretar de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, fost inspector școlar general în Dâmbovița managerul Bibliotecii Județene, Agnes Erich și actualul inspector școlar general, Adriana Tudose.

Această inițiativă neobișnuită a adus împreună comunitatea locală pentru a sărbători educația și cultura într-un mod aparte. Elevi, părinți, profesori și toți cei prezenți au avut ocazia să participe la acest eveniment deosebit, care a promovat valoarea învățării, dar și a dezvoltării personale.

Directorul Școlii Gimnaziale „Coresi”, Georgeta Gogeanu, a făcut prezentările înainte să înceapă „Marea Dictare”, transmițând și câteva cuvinte. „Nelson Mandela spunea «Cea mai puternică armă care poate schimba societatea, este educația». Evenimentul «Marea Dictare» și-a propus să atragă atenția tuturor cât de importantă este educația și ce profunzime are acest cuvânt.  Acest eveniment nu ar fi fost posibil dacă nu ar avut alături oameni din diverse domenii de activitate și preocupați de acest domeniu. Astfel, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a face posibilă întâlnirea noastră de astăzi” a declarat Georgeta Gogeanu.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Dezinsecție prin pulverizare aeriană
Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…
Teren multifuncțional finalizat la Clubul Sportiv Școlar
Inspectorii ISU, controale în biserici
Bărbați arestați pentru viol la Glodeni
Zilele Județului Dâmbovița, la ediția a 3-a
Moldova cu inimă, minte și literatură
Noi facilități de agrement la Parcul Complexului de Natație
Sprijin pentru Centrul Social Creștin din Târgoviște
Centrul de zi pentru persoane vârstnice va fi inaugurat în această lună


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…

...că, zău, dacă înțeleg de ce este musai să servească, de fapt, nu pacea-n omenire, ci interesele afaceriste ale altora sub strigătul NATO și, în mod very special, ale lui „Uncle Sam”. Ca să-și arate loialitatea în „cea mai puternică alianță militară din lume”, oștirea țării și-a trimis soldații, alături de cei yankei, prin, deșerturile Irakului și prin pustiitățile muntoase din Afganistan, ba și prin „continentul... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale