Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2023 00:15

Președintele Corneliu Ștefan a anunțat:


A A

„DJ 712 va intra în faza de licitație”

 „DJ 712 va intra în faza de licitație”

Vești bune pentru locuitorii din zona de nord a județului Dâmbovița, și nu numai! Președintele CJD, Corneliu Ștefan a anunțat că zilele trecute au avut loc ultimele discuții între reprezentanții forului administrativ al județului Dâmbovița, cu proiectantul investiției pentru reabilitarea Drumului Județean 712.

Astfel, potrivit lui Ștefan, în aproximativ trei săptămâni va fi scos la licitație proiectul care privește reabilitarea DJ 712. Investiția va deservi locuitorii de pe Valea Dâmboviței, dar va ajuta, cu siguranță, și la dezvoltarea întregului județ, spune președintele CJD, Corneliu Ștefan, care a oferit mai multe detalii despre acest proiect de anvergură.

„Cea mai mare investiție pe care o vom realiza pe Valea Dâmboviței este Drumul Județean 712, care pleacă de la Târgoviște – Șotânga – Vulcana Pandele – Brănești și, bineînțeles, până în orașul Pucioasa. Este un proiect al Consiliului Județean Dâmbovița, pe care îl depunem pe POR, valoarea acestuia fiind de 65 de milioane de euro, un proiect pentru care, vă dau o nouă veste, zilele trecute, am finalizat ultimele discuții cu proiectantul. În maximum trei săptămâni, vom scoate la licitație DJ 712. Este foarte important pentru noi toți, pentru tot ceea ce înseamnă zona de Nord a județului Dâmbovița și nu în ultimul rând, pentru dezvoltarea întregului nostru județ”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cursuri de calificare gratuite
Fonduri pentru centre de zi și rezidențiale
Canalizarea, pe ultima sută de metri
Medicii de familie nu și-au primit banii pe luna august
703 locuri de muncă disponibile
Proiect major pentru reabilitarea Liceului „Voievodul Mircea”
Sprijin de urgență pentru fermieri
Pregătiri pentru campania de vaccinare antirabică la câini și pisici
127 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Certificate constatatoare extinse, eliberate mai ușor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale