Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.10.2021 00:17

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, acuză:


A A

„Dâmbovița, bătaia de joc a premierului Cîțu”

„Dâmbovița, bătaia de joc a premierului Cîțu”

*„Este pentru prima dată în istoria României când un guvern a împărțit bani doar la localități conduse de primari ai PNL.

 

Vineri, 8 octombrie, la Organizația PSD Dâmbovița, a avut loc o conferință de presă susținută de președintele acestei formațiuni politice, Corneliu Ștefan, de secretarul executiv Cristian Stan, primar al municipiului Târgoviște, dar și de parlamentarii PSD, Carmen Holban și Titus Corlățean! Alături de aceștia s-au aflat și primarii social democrați din județul Dâmbovița care au fost loviți în moalele capului de premierul Florin Cîțu, care a avut grijă să-i îndestuleze, la recenta alocare bugetară, doar pe edilii PNL.

,,Astăzi, împreună cu d-ul senator Titus Corlățean, cu d-na deputat Carmen Holban, cu secretarul general al organizației, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și cu toți primarii PSD Dâmbovița care reprezintă 360.000 de dâmbovițeni, am venit în fața dumneavoastră să vă anunțăm că încă o dată Guvernul Cîțu și-a bătut joc de dâmbovițeni. Alocările bugetare pe care le-a făcut Florin Vasile și Cîțu, defunctul politic al României, peste 360.000 de dâmbovițeni nu beneficiază de niciun leu din partea Guvernului României.

D-ul Cîțu și-a plătit, din bani publici, Congresul PNL de acum două săptămâni, un congres din toate punctele de vedere ilegal. Am auzit în ultimul timp foarte multe comentarii legate de un blat între PSD și PNL. S-a demonstrat, acum două zile, prin bunăvoința d-ului Cîțu, că este un jaf din bani publici. În județul Dâmbovița, așa cum am spus, peste 360.000 de dâmbovițeni nu au beneficiat de niciun leu. Este pentru prima dată în istoria României când un guvern a împărțit bani doar la localități conduse de primari ai PNL.

O ticăloșenie mai mare decât aceasta, făcută de către Florin Vasile și Cîțu nu a existat niciodată în istoria acestei țări. Dâmbovița este încă o dată bătaia de joc a d-ului Cîțu, 360.000 de dâmbovițeni nu beneficiază de niciun leu, 21 de localități conduse de primari din partea PNL au primit 84 de lei pe cap de locuitor ceea ce înseamnă o populație de 96.000 de dâmbovițeni din totalul populației. 58 de localități conduse de colegii mei primari pe care îi vedeți în fața dumneavoastră nu vor avea bani până la sfârșitul anului pentru asistență socială, pentru persoanele cu dizabilități, pentru salarii și nu în ultimul rând pentru continuarea proiectelor pe care le-am gândit în fiecare comunitate locală.

Sunt proiecte pe care le susținem împreună, în calitatea mea de președinte al CJD, împreună cu colegii mei, cu conducerea CJD, cu consilierii județeni, cu parlamentarii ne-am asumat proiecte de dezvoltare în fiecare localitate. D-ul Cîțu nu a înțeles că nu dă banii unui primar PSD, unui primar chiar USR și a dat banii numai pe criterii politice primarilor PNL și UDMR. La nivelul județului Dâmbovița solicit instituțiilor statului să verifice cum prefectul județului Dâmbovița a solicitat numai localităților conduse de primari din partea PNL  alocări de sume pentru echilibrarea bugetelor locale și solicit să spună foarte clar cum îl cheamă pe funcționarul public din cadrul Prefecturii Dâmbovița care a dat emailuri numai localităților conduse de primari din partea PNL.

Tot pe această cale îi transmit d-lui Cîțu că a mai doborât încă un record, după cele 282 de voturi, record negativ în Parlamentul României prin care a fost demic,  peste 70% din populația României nu a primit niciun leu din pixul d-ului Cîțu. Împreună cu colegii mei de la nivel național, cu toți președinții de Consilii Județene, împreună cu conducerea PSD ieri am decis că vom face plângere penală împotriva prim ministrului demis Cîțu și împotriva tuturor celor care au decis ca peste 360.000 de dâmbovițeni și peste 70% din populația României să nu primească niciun leu’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, președintele CJD.

 

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale