Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.11.2023 00:15

La Niculești...


A A

„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”

„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
foto arhivă

*„Instalația de utilizare costă și nu sunt mulți care au banii necesari. Racordul se face pe cont propriu, nu există gratuitate”

 

S-a zbătut singur și a reușit să aducă rețeaua de gaze naturale în comună într-un timp relativ scurt! Este vorba de primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, care a urgentat lucrurile, apelând chiar și la un împrumut bancar în regim de urgență, suportat din bugetul local, pentru ca cetățenii să nu mai aștepte ani de zile venirea gazului pe conductă.

Acum locuitorii comunei Niculești au gazul la poartă, nu trebuie decât să se racordeze, investiție care trebuie să fie suportată de fiecare gospodărie în parte. Edilul estimează că până la finele acestui an vor exista aproximativ 200 de abonați la gaze, pentru că racordarea în sine implică un cost destul de mare, dar este optimist că, în anii următorii, numărul celor care vor avea acces la această utilitate va crește foarte mult.

„La gaze se lucrează, unii au deja gaze la bucătărie, la centrală. Sunt vreo 200 care au solicitat. Unii se vor încălzi în continuare cu leme, cei care nu au posibilitatea de a se racorda la gaze, pentru că acest lucru  necesită  o cheltuială mai mare, cel puțin la început. Instalația de utilizare costă și nu sunt mulți care au banii necesari. Racordul se face pe cont propriu, nu există gratuitate. În anii următori va crește ritmul racordărilor. Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”, a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investițiile, prioritatea zero a autorităților
UPET SA Târgoviște face angajări!
Peste 300 persoane și-au găsit un loc de muncă
UPET SA Târgoviște face angajări!
Proiecte de peste 216 milioane lei pentru dezvoltare și modernizare
Investițiile în infrastructura rutieră din comuna Raciu se reiau
Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale