Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.03.2023 00:15

Președintele PNL Trgoviște, Aurelian Cotinescu, a semnalat:


A A

„Administrația local trebuie s se implice n atragerea investitorilor n aceast zon”

„Administrația local trebuie s se implice n atragerea investitorilor n aceast zon”

Secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și consilier local în CLM Târgoviște, consider c municipalitatea târgoviștean ar trebui s acorde o atenție mult mai mare atragerii de investiții în Târgoviște. Nemulțumirea cea mare a liderului liberal este c, deși Târgoviștea se afl la doar câțiva kilometri de București, nu a vzut nicio fabric important care s vin s produc ceva în fosta capital a Țrii Românești. Cotinescu susține c aceasta este o mare problem, iar consecințele se vor vedea în timp. 

,,De ani de zile spunem c administrația local trebuie s se implice în atragerea investitorilor în aceast zon, în crearea condițiilor necesare ca acești investitori s dezvolte afaceri și s creeze locuri de munc bine pltite pentru orașul nostru. Toate orașele dezvoltate din România, din jurul nostru, Ploiești, București, Brașov, Pitești, toate s-au axat pe dezvoltarea zonei industriale, a parcurilor industriale acolo unde au pus la dispoziția investitorilor terenuri, utilitți, astfel încât aceștia s dezvolte afacerile în aceea zon și s creeze locuri de munc pltind taxe administrației locale, inclusiv pentru salariați și pentru locurile de munc respective... Ne-am nscut în Târgoviște și cred c vrem cu toții  s locuim  aici, nu cred c ne dorim s ne vedem copiii plecați în strintate sau în alte orașe. Cred c este un subiect foarte important pe care administrația local trebuie s-l ia în serios, acela al dezvoltrii economice”, a declarat secretarul executiv al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște și consilier local în CLM Târgoviște în cadrul unei conferințe de pres.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Trgoviștea, din nou pe harta productorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medical n județul Dmbovița
Se strng semnturi pentru declanșarea grevei generale
Deputatul PSD Dmbovița, Carmen Holban a condus Delegația Parlamentului Romniei n Republica Chile
AUR Dmbovița, condus de fostul șef al IPJ Dmbovița, Danil Zepiș
Conferinț pentru mediul de afaceri dmbovițean
Primria Raciu anunț noi investiții n perioada urmtoare
Uniforma veche nu se gsește, uniforma nou lipsește
Investițiile de la Terenul de Golf, man cereasc și pentru bugetul local!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale