Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2023 00:17

Ieri, cu 68 de proiecte pe ordinea de zi,


A A

Ședință-record la Consiliul Județean Dâmbovița

Ședință-record la Consiliul Județean Dâmbovița

*Unul dintre momentele notabile ale ședinței a fost demisia consilierului județean Liviu Stoica, motivată de numirea sa în calitate de director general al Companiei de Apă Târgoviște

 

Ștefan Khalil


 

Ieri, 21 septembrie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, aferentă acestei luni. Ordinea de zi a cuprins nu mai puțin de 68 de proiecte de hotărâre, votate pe bandă rulantă de către consilierii județeni.

Unul dintre momentele notabile ale ședinței a fost proiectul care prevedea constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier județean al lui Liviu Stoica, înainte de expirarea duratei normale a acestuia.

Motivul principal al demisiei lui Liviu Stoica din funcția de consilier județean a fost numirea sa în calitate de director general al Companiei de Apă Târgoviște, înlocuindu-l astfel pe Adrian Dumitru.

Proiectul privind demisia lui Liviu Stoica a fost pus în discuție în plenul ședinței Consiliului Județean Dâmbovița și a fost aprobat de către consilierii aleși cu vot unanim. Această decizie a avut loc în conformitate cu prevederile legale în vigoare și regulamentele interne ale Consiliului Județean. De asemenea, toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate cu majoritate sau unanimitate de voturi, fără să existe intervenții sau completări din partea vreunui consilier județean.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victoria electorală în Dâmbovița
Reabilitarea Școlii Nr. 10 „Radu cel Mare” se apropie de final
Lucrări intense la Grădinița „Prichindel” din Pucioasa
Titus Corlățean: PSD-PNL a câștigat alegerile în Diaspora și Moldova
Prima porțiune de asfalt pentru refacerea DJ 712 Târgoviște - Pucioasa
Despre rezultatul alegerilor europene
PSD Dâmbovița, în topul electoral național
Artiști din 30 de țări, prezenți la Festivalul BABEL
„Modele reprezentative ale artei universale”
Parcul Chindia intră în reabilitare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Victoria electorală în Dâmbovița

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale