Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.07.2022 00:18

Ieri,


A A

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară

Ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița a avut loc ieri, 30 iunie și a fost condusă de subprefectul județului, Corneliu Sălișteanu.  La primul punct de pe ordinea de zi a prezentat inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu, abordând tema „Calitatea actului educațional reflectată în organizarea și desfășurarea probelor scrise ale examenelor naționale  - Evaluarea Națională și Bacalaureat, sesiunea Iunie 2022, la nivelul județului Dâmbovița”. 

La cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi a fost abordat subiectul „Tăierile de regenerare” , prezentat de Ion Stoica, din partea Direcției Silvice Dâmbovița.  Al treilea punct de pe ordinea de zi a vizat „Informarea privind măsurile de prevenire a efectelor negative ale caniculei și ale altor fenomene meteo ce se pot produce în perioada de vară” , prezentat de către Inspectorul șef, Cristian-Claudiu Florea, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița.

Acesta a vorbit despre măsurile generale stabilite pentru comitetele locale pentru situații de urgență, instituții și operatori economici, în vederea gestionării situațiilor de urgență generate de tipurile de risc specifice sezonului cald, precum și recomandări privind protecția populației pe timpul caniculei.

Câteva dintre acestea au fost: „Transmiterea atenționărilor și avertizărilor meteorologice către autoritățile publice locale și instituțiile care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Întocmirea Planurilor proprii de măsuri de către autoritățile publice locale și instituțiile care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc specifice perioadei de vară. Identificarea locațiilor și organizarea punctelor de acordarea asistenței medicale și de distribuție a apei potabile în spații amenajate și semnalizate corespunzător, în special în zonele aglomerate sau cu trafic intens” , a transmis Inspectorul șef al ISU Dâmbovița, Cristian-Claudiu Florea.

 

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor
„Klaus Iohannis va lua o funcție la nivelul UE, nu la NATO”
Extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Sus și de Jos
Rolul primăriilor în colectarea noii taxe de salubritate trebuie regândit
6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?

George Coandă


Herr Klaus Werner Iohannis, încă președintele României (după unii umoriști răi de gură, Românabsurdistan, și, poate că mă veți acuza de lipsă de… patriotism, cu care sunt de acord), deunăzi, după ce a dat o fugă până-n Muntenegru, ca să-și mai adauge pe agenda sa de neobosit globe-trotter încă un stat, fie el cât un județ, așa, pe după-amiază, de la pupitrul... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale