Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.01.2022 00:19

La Târgoviște,


A A

Șantier demarat pentru noi locuințe ANL

Șantier demarat pentru noi locuințe ANL

*În cadrul acestui proiect se construiesc 24 de unități locative, pe o suprafață de teren de 4200 de metri pătrați *Aceste locuințe vor fi destinate cadrelor medicale și didactice din Târgoviște *Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că Primăria este pregătită să asigure lucrările pentru utilități, parcări și alei pietonale


Au început lucrările de construcție al locuințelor ANL din municipiul Târgoviște! Investiția este realizată pe Bulevardul Ferdinand, în vecinătatea complexului comercial Dâmbovița Mall și a cartierului Aleea Trandafirilor. Ieri, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, și citymanagerul Gabriel Boriga, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținută pe șantierul lucrărilor că în cadrul acestui proiect se construiesc 24 de unități locative, pe o suprafață de teren de 4200 de metri pătrați.

Terenul a fost pus la dispoziție de Consiliul Județean Dâmbovița. Nu în ultimul rând, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că Primăria este pregătită să asigure lucrările pentru utilități, parcări și alei pietonale. De asemenea, aceste locuințe vor fi destinate cadrelor medicale și didactice din Târgoviște. Primarul a mai precizat că  tot în zona respectivă vor mai fi construite și alte locuințe ANL, cu patru blocuri, cu câte 20 de unități locative.

„Este o zonă în plină dezvoltare din punct de vedere urbanistic”

„Iată că la Târgoviște s-a reluat construcția de locuințe ANL. Este vorba despre un prim proiect care presupune construirea a două blocuri, a câte 24 de unități locative fiecare, pe Bulevardul Regele Ferdinand. Este un teren pus la dispoziția Primăriei Târgoviște și ANL de către Consiliul Județean Dâmbovița. Este vorba despre un proiect în care administrația locală va realiza tot ceea ce înseamnă amenajarea de rețele de utilități, alei pietonale, străzi, parcări și așa mai departe, iar Agenția Națională a Locuinței construiește efectiv clădirile, unitățile locative.

Este o zonă în plină dezvoltare din punct de vedere urbanistic, în contextul în care în spatele acestei parcele de 4200 mp, unde se construiește acum, se vor mai construi încă patru blocuri ANL cu câte 20 unități locative. Este un proiect tot prin ANL pe terenul Consiliului Județean Dâmbovița, iar ulterior vrem să deschidem cartierul Aleea Trandafirilor, o zonă destul de aglomerată mai ales pe ceea ce înseamnă calea de acces și parcări, astfel încât cei care locuiesc aici și tranzitează această zonă să aibă inclusiv posibilitatea de a parca aici. Vrem să extindem parcarea din Aleea Trandafirilor, dinspre strada Neagoe Basarab astfel încât să creăm o zonă largă accesibilă tuturor. Valoarea contractului este de 11 milioane de lei, termen de execuție 12 luni. Sunt convins că termenul se va respecta… 

Repet, în Târgoviște se construiesc locuințe ANL dedicate specialiștilor în sănătate, în educație, în cadrul proiectului care este în derulare în acest moment. Mai avem un proiect important prin ANL, este vorba despre proiectul din cartierul Sagricom. Din păcate, nici în acest moment, acolo lucrurile nu se mișcă. Nu știu dacă s-a lansat licitația, ultima dată când m-am interesat nu era lansată pentru cele 146 de unități locative care trebuie să fie finalizate în zona respectivă. Administrația locală târgovișteană este pregătită realizeze toate intervențiile, toate lucrările care sunt în sarcina noastră”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rata șomajului: 2,79 %
Campania cererilor unice pentru subvențiile APIA
217 locuri de muncă ofertate de agenții economici
Ateliere de lucru organizate de Agenția Antidrog Dâmbovița
Biblioteca Județeană "Ion Heliade Rădulescu", din ce în ce mai populară
Agricultura a contribuit cu 7% la economia județului Dâmbovița în 2022
Mobilizare pentru "Ora Pământului" la Titu
„Donarea... nu este o tranzacție”
"Clasa politică este depășită total din toate punctele de vedere"
Dispensar Uman nou-nouț la Niculești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale