Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2021 00:12

La Potlogi,


A A

180 de persoane necesită protecție socială

180 de persoane necesită protecție socială

*„Nu avem probleme cu plata persoanelor cu hanidicap. Nu avem acoperite ultimele două luni, noiembrie și decembrie, dar o scoatem noi la capăt. Avem un număr total de 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai persoanelor cu handicap”, a semnalat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina

 

În baza de date a Primăriei Potlogi sunt înregistrate circa 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai acestora, dar și 30 de beneficiari ai venitului minim garantat! În ceea ce privește prima categorie, edilul de la Potlogi, Nicolae Catrina ne-a asigurat că oamenii își vor primi drepturile salariale la timp chiar dacă sunt ceva probleme cu fondurile alocate de Guvern pe ultimele două luni ale anului 2021.

,,Nu avem probleme cu plata persoanelor cu hanidicap. Nu avem acoperite ultimele două luni, noiembrie și decembrie, dar o scoatem noi la capăt. Avem un număr total de 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai persoanelor cu handicap’’, a semnalat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

Beneficiarii de ajutor social, respectiv de venit minim garantat, de la Potlogi sunt în număr de 30 de persoane, care se pare că înțeleg să se asigure de obligațiile pe care le au față de comunitatea locală.

„Persoane la Legea 416, a venitului minim garantat, avem, dar sunt puține... Ne-ar fi de folos să fie mai mulți, dar nu prea le mai dau adeverințe, motiv pentru care numărul acesora a scăzut considerabil. Mai sunt vreo 30 de persoane care primesc acest ajutor social, iar oamenii vin la muncile la care îi solicităm noi. Să știți că la noi chiar vin la muncă, nu avem probleme din acest punct de vedere”, a menționat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Niculești depășește 7 la mia de locuitori, iar alte două localități au trecut de 6
Cinci subofițeri jandarmi – la încheierea mandatului de onoare
Campanie de testare pentru depistarea hepatitelor virale
Șanțul și Valul Cetății, în atenția administrației locale
Dâmbovița are patru localități în scenariul Roșu!
Doi bărbați cercetați pentru șantaj, furt și lovire
Salariați mai mulți în Dâmbovița
„Curtea Domnească”, cel mai important punct turistic în 2021
Proiectul rețelei de gaze, în mâinile guvernanților!
Dâmbovițenii se tem să mai ajungă la spital?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale