Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.05.2021 00:16

În județul Dâmbovița,


A A

14 fermieri s-au înscris în Programul Usturoiul

14 fermieri s-au înscris în Programul Usturoiul

❚ „Bugetul alocat Programului Usturoiul, anul acesta, este dublu față de anul trecut și cu siguranță vor fi bani suficienți pentru cei care au accesat programul, adică 3000 euro/ha”

 

VIOLETA STANCIU


Programul Usturoiul începe să câștige din ce în ce mai mult teren și în județul Dâmbovița! Dacă anul trecut doar 4 fermieri dâmbovițeni s-au înscris în program, dar numai doi au finalizat procedura și au intrat efectiv în posesia ajutorului de minimis, în acest an 14 fermieri au optat pentru Programul Usturoiul, șase dintre ei fiind din localitatea Lungulețu. Aceștia se pare că s-au reprofilat pe această cultură. ,,La Programul Usturoiul noi am demarat deja prima verificare pe teren. 14 fermieri dâmbovițeni s-au înscris în acest program, iar cei mai mulți sunt din comuna Lungulețu. Numai din Lungulețu sunt șase fermieri care s-au înregistrat cu suprafețe mai mari de 3000 de metri pătrați, fermieri care s-au reprofilat pe această cultură. Mai sunt fermieri și din zona Găești, dar și din alte localități. Anul trecut s-au înscris doar 4 fermieri, dar numai doi au finalizat programul. Anul acesta sperăm să finalizeze toți. Mai urmează să facem încă o verificare în teren, înainte de recoltat. Este un program bun, este un program care văd că a prins teren, pentru că an de an a crescut numărul cultivatorilor, și suprafața bineînțeles. Din câte știu eu, bugetul alocat Programului Usturoiul, anul acesta, este dublu față de anul trecut și cu siguranță vor fi bani suficienți pentru cei care au accesat programul, adică 3000 euro/ha”, ne-a declarat directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing. Viorel Cigăran.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale