Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.03.2020 16:10

BULETIN DE PRESĂ :: Astăzi,


A A

121 persoane în carantină în Dâmbovița

121 persoane în carantină în Dâmbovița

BULETIN DE PRESĂ

 

Astăzi, 31.03.2020, în județul Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu 1706 persoane asimptomatice
  • au ieșit din izolare la domiciliu 1144 persoane
  • se află în carantină, în centrele special amenajate, 121 de persoane
  • au ieșit din carantină 41 persoane.

Polițiștii din Dâmbovița continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență. 

Echipaje mixte de polițiști, jandarmi polițiști locali și lucrători ai MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță public cât și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020. 

Ca urmare a acțiunilor desfășurate, au fost aplicate 128 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 100.800 lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.  

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost constituite 107 patrule, dintre care 34 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu în cazul a 1579 de persoane.  

Totodată, au fost depistate două persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei și conduse la un centru de carantină.

Menționăm că, începând de astăzi, a fost suplimentat numărul de militari aparținând Garnizoanei Târgoviște  cu încă 2 patrule a câte 9 militari. Astfel, cele 51 cadre militare vor acționa în echipe mixte cu structurile MAI.

În ultimele 24 ore, polițiștii locali au legitimat 247 de persoane și au efectuat 11 filtre auto.  Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.300 lei, pentru nerespectarea Ordonanței militare nr. 3/2020. De asemenea, au fost identificate 2 persoane fără adăpost care au fost predate Direcției de Asistență Socială.

Au fost înregistrate, în total, 372 apeluri (9 astăzi) la numărul de telefon mobil 0730.013381, pus la dispoziție în cadrul Centrului Județean de Coordonare și  Conducere a Intervenției Dâmbovița.

Precizăm că a fost suplimentată capacitatea de cazare pentru nevoia de carantină instituționalizată cu încă 94 de locuri , la acest moment existând 6 centre de cazare cu 226 din care 121 ocupate.

Menționăm că toate informațiile referitoare la cazurile de persoane infectate cu COVID-19 sunt comunicate de către Grupul de Comunicare Strategică.

Pentru o informare corectă puteți să accesați și platforma www.stirioficiale.ro.

Reamintim cetățenilor județului Dâmbovița că toate instituțiile din sistemul de siguranță și ordine publică, cele din sistemul medical precum și autoritățile publice județene și locale sunt la datorie și acționează pentru creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor și în scopul limitării și răspândirii infecției cu noul Coronavirus.

Alte date de interes public și măsuri adoptate vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

 

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale