Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2023 10:55

Un moment de cinstire în memoria lui Ionel Mișu


A A

11 ani de la trecerea în neființă a fondatorului companiei REGATA

11 ani de la trecerea în neființă a fondatorului companiei REGATA

O poveste de succes continuă prin devotament și angajament

În această lună, compania REGATA își aduce aminte cu drag de fondatorul său vizionar, Ionel Mișu, la comemorarea a 11 ani de la trecerea sa în neființă. Ionel Mișu, fondatorul companiei REGATA, s-a născut la 18 Iunie 1936 și a urmat cursurile Academiei de Științe Economice din București. A dat dovadă de ambiție și perseverență în tot ce și-a propus, astfel că a ocupat, pe rând, funcțiile de Contabil Șef și mai apoi, Director al Alimentara Targoviște.

Adevarații antreprenori nu se formează, ci se nasc deținând nativ calitațile care îi fac antreprenori, sunt cunoștințe și abilități greu de obținut de către oamenii obișnuiți.

În prezent cu peste 250 de angajați, REGATA continuă să păstreze amprenta și valorile fundamentale stabilite de fondatorul său. Ionel Mișu a fost un om vizionar, dedicat și pasionat de construirea unei companii puternice, bazate pe principii solide și respect reciproc.

În ciuda absenței sale fizice, amprenta și influența lui Ionel Mișu se resimt în fiecare aspect al activității angajaților de zi cu zi. A fost un lider inspirat, care a promovat întotdeauna calitatea și inovația, determinând întreaga echipă să evolueze și să se perfecționeze continuu.

Pe parcursul ultimilor 11 ani, compania a continuat să crească și să se dezvolte într-un ritm susținut. Această performanță remarcabilă se datorează pasiunii și devotamentului angajaților REGATA, care au transformat viziunea lui Ionel Mișu în realitate. Ei sunt cei care dau viață fiecărui proiect și asigură satisfacția clienților companiei.

Toți angajații companiei sunt mândri să facă parte din această familie numită REGATA, care a evoluat de la o mică afacere la o companie respectată și de încredere. Aducem pe aceasta cale un omagiu fondatorului companiei, Ionel Mișu, recunoscând contribuția sa esențială în dezvoltarea și succesul REGATA.

 


 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rata șomajului: 2,79 %
Campania cererilor unice pentru subvențiile APIA
217 locuri de muncă ofertate de agenții economici
Ateliere de lucru organizate de Agenția Antidrog Dâmbovița
Biblioteca Județeană "Ion Heliade Rădulescu", din ce în ce mai populară
Agricultura a contribuit cu 7% la economia județului Dâmbovița în 2022
Mobilizare pentru "Ora Pământului" la Titu
„Donarea... nu este o tranzacție”
"Clasa politică este depășită total din toate punctele de vedere"
Dispensar Uman nou-nouț la Niculești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale