Teme principale

Prima pagin瓊 (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.06.2021 00:25

De miercuri, 9 iunie 2021, salariaii ies din nou la poarta uzinei morenare: „Vom solicita demisia directorului general”


A A

Sindicali演ii Automecanica reiau protestele

Sindicali演ii Automecanica reiau protestele

❚ „Ei spun o cre演ere de 11%, dar noi spunem c 11% s fie o prim tran箝 de cre演ere 槐 s discut緆 ca urm綟oarea tran箝 s fie din septembrie/octombrie, ca s ajungem la cei 24% despre care am vorbit”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, pre榷dintele Alianei Sindicatelor din Industria de Ap綖are 槐 Aeronautic (ASIAA).

 

VIOLETA STANCIU


Nu s-au lini演it deloc apele la Uzina Automecanica Moreni! De miercuri, 9 iunie 2021, Sindicatul Dreptatea anun reluarea protestelor la poarta fabricii. Chiar dac s-au purtat negocieri intense între cele dou p綖i, respectiv între sindicat 槐 conducerea societ裻ii, nu s-a reu槐t s se ajung la un consens asupra punctului 8 din lista de revendic綖i, punct care se refer la cre演erea salarial. Conducerea Uzinei Automecanica Moreni dore演e o cre演ere salarial de 11% care s se aplice de la 1 august 2021, în timp ce sindicatul vrea ca 11% s fie doar o prim tran箝, aplicabil de la 1 iunie 2021, iar urm綟oarea de 13% s aib loc din toamn. În cazul în care se va relua protestul, liderul de sindicat Constantin Bucuroiu spune c se va cere 槐 demisia directorului general. „Ne-am îneles la 7 puncte, din lista de revendic綖i, dar la punctul 8 nu ne-am îneles. Din acest motiv am înaintat o adres prin care atenion緆 c începând de miercuri, 9 iunie 2021 redeschidem protestele dac nu se rezolv 槐 punctul 8, punct care se refer la cre演erea salarial. Am ajuns la o înelegere pe cre演erea salarial, dar ei spun 11% care s se aplice de la 1 august 2021. Noi spunem 11%, într-o prim tran箝, începând de la 1 iunie. Atenie la nuan, ei spun o cre演ere de 11% dar noi spunem c 11% s fie o prim tran箝 de cre演ere 槐 s discut緆 ca urm綟oarea tran箝 s fie din septembrie/octombrie ca s ajungem la cei 24% despre care am vorbit. Eu consider c ar trebui s ajungem la un numitor comun, pentru c dumnealor au v罳ut c, de data asta, nu glumim 槐 vreau s v spun c 槐 alte societ裻i din industria de ap綖are, pe modelul Moreni, vor s se mi演e... Deci de miercuri, 9 iunie 2021, intr緆 din nou în protest dac nu se rezolv favorabil cerinele noaste. Dac intr緆 în protest o s apar înc un punct în plus pe lista revendic綖ilor prin care vom solicita demisia directorului general. Nu am cerut pân acum a榮 ceva, noi nu avem treab, poate s stea pân la adânci b綟rânei, dar dac opoziia aceasta persist la el... îi vom cere demisia”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, pre榷dintele Alianei Sindicatelor din Industria de Ap綖are 槐 Aeronautic (ASIAA).Comentarii

sau

Adaug瓊 comentariul t瓊u daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceea繙i categorie

Pensionarii, nemulțumiți dup 螽t滎nirea cu pre榷dintele Casei Naționale de Pensii
Cazurile de coronavirus 螽cep iar s se 螽mulțeasc
208 persoane de la Bursa locurilor de munc s-au angajat!
Instituiile sociale, 螽 atenia Arhiepiscopiei T漷govi演ei
242 de locuri de munc vacante 螽 Spaiul Economic European
姷treruperi de energie electric
Exerciiu ISU spectaculos la T漷govi演e
Medicii de familie a演eapt s vad "negru pe alb" ce prevede noul contract
Informarea turi演ilor 槐 protejarea mediului, principalele priorit裻i ale jandarmilor montani
Noi cazuri de COVID-19 螽 judeul D滵bovia
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pandemia noului coronavirus și dictatura mondial

Europa a ie槐t în strad. Lumea a ie槐t în strad. 波, inclusiv, România a ie槐t în strad. Un vuiet omenesc cuprinde planeta. Restricțiile impuse de guverne pentru protejarea Ființei Umane de apocalipsa acestui nenorocit nou coronavirus cu, a榮 cum am mai spus, multiple capete nucleare, nu mai pot fi îndurate, au devenit o teroare mondial.

[cite演e tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [cite演e tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale