Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.06.2021 00:14

Astăzi, neliniște la uzina morenară


A A

Proteste la Automecanica, negocieri la Ministerul Economiei

Proteste la Automecanica, negocieri la Ministerul Economiei

❚ „Astăzi voi fi singur contra tuturor” ❚ „Am văzut o mobilizare de forțe din partea lor... cu secretari de stat, cu directori, directori de direcție specială, CA, administratori speciali... E o nebunie!”

 

VIOLETA STANCIU


Protest la Uzina Automecanica Moreni, negocieri la Ministerul Economiei! Liderul de sindicat, Constantin Bucuroiu nea declarat că, de data aceasta, negocierile pentru obținerea majorării salariale prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă se vor purta în deplasare, respectiv la ministerul de resort, cel care are în subordine toate societățile din industria de apărare. ,,Astăzi, miercuri, 9 iunie, la ora 11.00 intru în negociere la București, la Ministerul Economiei. Am văzut o mobilizare de forțe din partea lor... cu secretari de stat, cu directori, directori de direcție specială, CA, administratori speciali... E o nebunie! În loc să răspundă unde a greșit, directorul în continuare sună toți prietenii să mă convingă să renunț și să-l las să domnească și el liniștit. Sună pe toată lumea care ar putea să aibă influență asupra mea... să mă oprească din drum. Deci astăzi voi fi singur... contra tuturor. Toți salariații care sunt în uzină vor fi la protest deși se trimit adrese după adrese să nu mai protestăm pentru că se negociază, dar deja s-a hotărât... Acum trebuie să decidă cei de la București, pentru că Automecanica este o societate de stat care trăiește din ce îi dă statul. Responsabili și vinovați sunt toți. Punctul 1 se va negocia, din cele 8, care se referă la majorarea salarială de 24%”, ne-a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investițiile la Cinematograful Independența, în linie dreaptă
Automecanica Moreni, pe un butoi cu pulbere!
Pandemia noului coronavirus și dictatura mondială
Conducere nouă la Poliția Găești
Drumurile județene, luate la bani mărunți
Incendii puternice la Mija și Târgoviște
Coaliția contranaturii...
Stația antigrindină, o promisiune neonorată!
Drumul de la Nisipuri, redeschis traficului rutier
Calamitățile din zona de munte încing spiritele în Palatul administrative
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pandemia noului coronavirus și dictatura mondială

Europa a ieșit în stradă. Lumea a ieșit în stradă. Și, inclusiv, România a ieșit în stradă. Un vuiet omenesc cuprinde planeta. Restricțiile impuse de guverne pentru protejarea Ființei Umane de apocalipsa acestui nenorocit nou coronavirus cu, așa cum am mai spus, multiple capete nucleare, nu mai pot fi îndurate, au devenit o teroare mondială.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale