Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.04.2021 00:20

Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița semnalează:


A A

Modificări majore la Programul "Prima Casă"!

Modificări majore la Programul

❚ „Familiile tinere primesc încă o lovitură de la Coaliția Austerității, care a modificat programul Prima Casă” ❚ „Prima Casă – programul susținut de PSD, care la finalul anului 2019 asigurase peste 260.000 de credite tinerelor familii – rebotezat de PNL «Noua Casă», a ajuns să dea facilități tot celor avuți”

 

VIOLETA STANCIU


Inițiat de PSD, Programul ,,Prima Casă” a fost transformat de PNL în Programul ,,Noua Casă” și va ajunge cel mai probabil Programul ,,Adio Casă” pentru tinerii cu posibilități materiale reduse! Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma, a ținut să sublinieze, la conferința de presă de la începutul acestei săptămâni, că cei mai mulți dintre tineri nu se pot califica în acest program. Potrivit acestuia, exact cei cu venituri mici, cărora le era destinat programul, trebuie să-și ia adio la casa mult visată. „Dacă tinerii cu venituri mici visau la Programul Prima Casă, Guvernarea Austerității a transformat această mână de ajutor în Programul „Adio Casă!”. Familiile tinere primesc încă o lovitură de la Coaliția Austerității, care a modificat programul Prima Casă, inițiat de PSD, de-o manieră ce îl face inaccesibil celor cărora le era destinat și aveau cea mai mare nevoie de el. Cei mai mulți dintre tineri nu se pot califica în program. Exact cei cu venituri mici, cărora le era destinat programul, își iau adio la Prima Casă. Acum, în varianta PNL, pentru un credit de 48.000 de euro, pe 30 de ani, e nevoie ca solicitantul să aibă un salariu de minimum 3.300 de lei, ceea ce reprezintă salariul mediu pe economie. Ar plăti lunar o rată de 1.500 de lei, adică 45% din salariu. Astfel, Prima Casă - programul susținut de PSD, care la finalul anului 2019 asigurase peste 260.000 de credite tinerelor familii - rebotezat de PNL „Noua Casă”, a ajuns să dea facilități tot celor avuți. Încă odată, se probează că tinerii sunt abandonați de această guvernare, care, după ce a refuzat dublarea alocațiilor, așa cum prevedea legea, recent a suspendat și o altă măsură importantă pentru familiile la început de drum, respectiv sprijinul de 1500 de lei pentru educația timpurie în creșe și grădinițe”, a semnalat Constantin Cozma, purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Algoritmul politic păgubos la împărțirea ministerelor
"Dreptatea este și pentru PNL și pentru USR, nu doar pentru PSD"
"Bugetul localității Lungulețu a fost aprobat în mod ilegal"
Acuzații grave la adresa noului edil de la Lungulețu!
"D-ul ministru Năsui și d-ul ministru Drulă au altă agendă decât cea importantă pentru Dâmbovița"
"Altă Coaliție de guvernare nu cred că este posibilă în momentul de față"
Posibil investitor pentru COS Târgoviște?
România, campioană la împrumuturi în UE!
Tăierile de salarii din sistemul bugetar
Dezastrul în sistemul bugetar din RomâniaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine are ultimul cuvânt?

Cine se ocupă de comunicarea europeană la nivel instituțional? Oare cei de la Bruxelles sunt cei care decid în totalitate atunci când se iau măsuri la nivel european?

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale