Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.05.2021 00:10

Final de sezon la baschet


A A

CSM Târgoviște a încheiat campionatul pe locul 5

CSM Târgoviște a încheiat campionatul pe locul 5

❚ Formația târgovișteană se află încă sub interdicțiile cauzate de acțiunile din trecut, iar locul 5 obținut la finalul sezonului pare maximul care s-ar fi putut obține ❚ CSM Târgoviște a fost la patru puncte în spatele celor de la Olimpia Brașov, ultima formația care a intrat în play-off-ul pentru stabilirea campioanei, după o dublă victorie în sferturile de finală ❚ Târgoviștencele au intrat în lupta pentru locurile 5-8. Mai întâi, au jucat cu Agronomia București, pe care a învins-o cu 2-1 la general ❚ Elevele lui Cătălin Tănase au trecut apoi în două jocuri de Phoenix Simona Halep Constanța, reușind să câștige cu 68-57 și 73-70, asigurându- și astfel locul 5 la finalul stagiunii ❚ Ancuța Stoenescu a fost cea mai bună marcatoare a formației târgovi ștene în stagiunea recent încheiată, cu o medie de 14,1 puncte pe joc. De asemenea, aceasta are cea mai bună medie și în privința assist-urilor, 3,7

 

COSMIN SAVA


Cel mai complicat sezon din istoria echipei de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a ajuns la final. Echipa pregătită de Cătălin Tănase nu a participat în Cupa României în această stagiune, dar a evoluat în cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin și, în ciuda faptului că lotul a fost format rapid, cu puține momente înainte de începutul sezonului, rezultatele obținute au fost unele decente. Formația târgovișteană se află încă sub interdicțiile cauzate de acțiunile din trecut, iar locul 5 obținut la finalul sezonului pare maximul care s-ar fi putut obține în stagiunea recent încheiată.

Rezultate bune în sezonul regulat

Echipa târgovișteană a avut un parcurs bun în sezonul regulat, pe care l-a încheiat pe locul 5, cu 33 de puncte. CSM Târgoviște a obținut 11 victorii și a pierdut 11 partide, iar golaverajul a fost unul egal, 1332-1332. Formația pregătită de Cătălin Tănase s-a descurcat mai bine în meciurile de pe teren propriu, acolo unde a reușit să adune 17 puncte, în timp ce în deplasare au fost obținute 16. CSM Târgoviște a fost la 4 puncte în spatele celor de la Olimpia Brașov, ultima formația care a intrat în play-off-ul pentru stabilirea campioanei, după o dublă victorie în meciurile directe.

Meciuri cu Phoenix pentru locul 5

CSM Târgoviște a intrat în lupta pentru locurile 5-8. Mai întâi, formația pregătită de Cătălin Tănase a jucat cu Agronomia București, pe care a învins-o cu 2-1 la general. În primul joc s-a impus Agronomia, cu scorul de 63-57, dar echipa târgovișteană a găsit forța necesară și le-a câștigat pe următoarele două, 68-47 și 68-61, făcând posibilă astfel bătălia cu Phoenix Simona Halep Constanța, pentru locul 5. Elevele lui Cătălin Tănase au trecut în două jocuri de echipe din Constanța, reușind să câștige cu 68-57 și 73-70, asigurându-și astfel locul 5 la finalul stagiunii.

Stoenescu, cea mai bună marcatoare

Ancuța Stoenescu a fost cea mai bună marcatoare a formației târgoviștene în stagiunea recent încheiată, cu o medie de 14,1 puncte pe joc. De asemenea, aceasta are cea mai bună medie și în privința assisturilor, 3,7. Cele mai multe meciuri jucate, 28, le-au avut Evelina Petrof și Gabriela Irimia, însă în privința minutelor jucate, tot Ancuța Stoenescu este pe primul loc, cu 982:59. Cele mai puține au fost înregistrate de Elena Iancu, 9:42.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia a cedat pe terenul campioanei
Doi medaliați la Naționalele de Tineret
Chindia nu arată deloc bine
Săndoi aștepta mai mult de la partida cu CFR Cluj
Mai mult respect pentru performanță!
Eșec pe terenul campioanei
Pe drumuri de munte
Multe lucruri de pus la punct
Săndoi, mulțumit de rezultatul cu Sepsi
Chechez a salvat-o pe Chindia
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pandemia noului coronavirus și dictatura mondială

Europa a ieșit în stradă. Lumea a ieșit în stradă. Și, inclusiv, România a ieșit în stradă. Un vuiet omenesc cuprinde planeta. Restricțiile impuse de guverne pentru protejarea Ființei Umane de apocalipsa acestui nenorocit nou coronavirus cu, așa cum am mai spus, multiple capete nucleare, nu mai pot fi îndurate, au devenit o teroare mondială.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale