Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.06.2021 00:15

De la 1 iulie 2021, o nouă lovitură pe capul românilor


A A

Cresc prețurile la gaze și electricitate!

Cresc prețurile la gaze și electricitate!

❚ În județul Dâmbovița, oamenii au luat cu asalt sediile celor două instituții tradiționale de furnizare a gazelor și a energiei electrice, pentru a semna noile contracte și a trece astfel în piața concurențială.

 

VIOLETA STANCIU


Vești proaste pentru români, în special pentru cei cu venituri mici! De la 1 iulie 2021 explodează prețurile la gaze și energie electrică! Vizați în mod direct de majorări sunt cei care nu și-au schimbat contractele pentru a trece în piața concurențială și rămân în serviciul universal. La gaz vor fi scumpiri între 20% și 25% pentru toată lumea, în timp ce la energie electrică, pentru cei care nu au schimbat contractul, creșterile se vor situa între 5% și 7% și cel mai probabil că va mai fi o creștere similară și spre sfârșitul anului. Cel puțin așa susține fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu. În județul Dâmbovița, oamenii au început să ia cu asalt sediile celor două instituții, de furnizare a gazelor și a energiei electrice, pentru a semna noile contracte și a trece astfel în piața concurențială. Problema este că cetățenii, cei care nu se descurcă cu mânuirea calculatorului, sunt nevoiți să aștepte cu orele pe la ușile furnizorilor de gaze și electricitate, pentru a obține chiar și o minimă informație. O altă problemă reclamată de dâmbovițenii pe care i-am întâlnit la aceste cozi este că trebuie să se deplaseze, din localitățile lor, din județ, la sediile instituțiilor în cauză pentru că la telefoanele acestora fie nu răspunde nimeni, fie răspunde robotul. Numărul consumatorilor care nu și-au schimbat contractul și nu au trecut în piața concurențială este în jur de 3 milioane. Cea mai mare creștere a prețurilor se pare că va fi în Brașov, Cluj, Ploiești și Craiova, iar cea mai mică va fi în București. Potrivit fostului ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu un contract pe bază de abonament este recomandat persoanelor care au un consum constant, iar cei care nu trec în piața concurențială vor suporta un tarif penalizator.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pensionarii, nemulțumiți după întâlnirea cu președintele Casei Naționale de Pensii
Cazurile de coronavirus încep iar să se înmulțească
208 persoane de la Bursa locurilor de muncă s-au angajat!
Instituțiile sociale, în atenția Arhiepiscopiei Târgoviștei
242 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Întreruperi de energie electrică
Exercițiu ISU spectaculos la Târgoviște
Medicii de familie așteaptă să vadă "negru pe alb" ce prevede noul contract
Informarea turiștilor și protejarea mediului, principalele priorități ale jandarmilor montani
Noi cazuri de COVID-19 în județul Dâmbovița
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pandemia noului coronavirus și dictatura mondială

Europa a ieșit în stradă. Lumea a ieșit în stradă. Și, inclusiv, România a ieșit în stradă. Un vuiet omenesc cuprinde planeta. Restricțiile impuse de guverne pentru protejarea Ființei Umane de apocalipsa acestui nenorocit nou coronavirus cu, așa cum am mai spus, multiple capete nucleare, nu mai pot fi îndurate, au devenit o teroare mondială.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale