24.04.2024 00:08

Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet

Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Galerie foto

* Etapa Interjudețeană 2 la Juniori U13, U12 și U11 a reunit cei mai talentați copii din Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Ilfov, Călărași și Ialomița

 

Liceul Tehnologic Nucet a devenit în ultimele zile un reper fotbalistic național, găzduind Etapa Regională 4 la Cupa Satelor, dar și Etapa Interjudețeană 2 la Juniori U13, U12 și U11. Ultima dintre competiții s-a desfășurat pe tot parcursul zilei de luni, reunind cei mai buni copii din șase județe (Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Ilfov, Călărași și Ialomița). Pentru această fază a competiției au fost selecționați și 28 de copii din județul Dâmbovița, legitimați la cluburile Luceafărul, Phoenix, Kinder, Chindia Târgoviște, Flacăra Moreni și ACS Tărtășești.

Sperăm să vedem cât mai mulți în Etapa Finală, de la Govora. La acțiunea de la Nucet au fost prezenți toți cei trei selecționeri județeni, Ionuț Iugulescu, Cosmin Toboșaru și Valentin Marian, alături de Ionel Pitaru, președintele Comisiei de Copii și Juniori, plus referenții zonali federali din cele 6 județe.

 

 

C.M.