15.04.2024 00:19

Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare

Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Galerie foto

*Echipa municipalității, alături de echipajele de lucru de la Eco-Sal Târgoviște, au pus în pământ nu mai puțin de 450 de cireși japonezi, aducând o notă de culoare și eleganță pe cele două părți ale bulevardului

 

Pentru a îmbogăți peisajul urban și de a promova ecologia, Primăria Târgoviște a demarat o amplă acțiune de plantare pe bulevardul Regele Ferdinand, în zona Dâmbovița Mall. Echipa municipalității, alături de echipajele de lucru de la Eco-Sal Târgoviște, au pus în pământ nu mai puțin de 450 de cireși japonezi, aducând o notă de culoare și eleganță pe cele două părți ale bulevardului. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că astfel de inițiative vor continua în mai multe zone ale orașului.

Bulevardul Ferdinand va fi plin de asemenea arbori. Dăm startul unei campanii importante de plantare de arbori, de plantare de pomi, în Târgoviște, campanie care va avea o etapă importantă și pe data de 24 aprilie când la parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, împreună cu foarte mulți copii de la școlile târgoviștene, vom planta arbori, pomi și vom înfrumuseța municipiul Târgoviște", a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Această inițiativă nu doar că adaugă frumusețe, ci contribuie și la creșterea calității aerului și la promovarea biodiversității în oraș. Următorul moment important în această campanie va fi pe data de 24 aprilie, când, într-un gest simbolic, copiii din școlile târgoviștene se vor alătura autorităților locale pentru a planta și mai multe arbori în parcul din apropierea Complexului Turistic de Natație.

 

 

Ștefan Khalil