10.04.2024 00:20

Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)

Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Galerie foto

Este stupefiant să vezi – și să nu crezi, deci – că exista români care au fost în stare, o stare ca o trădare, să ceară, mai bine zis să cerșească, cu umilință grețoasă, ajutor, nici mai mult, nici mai puțin, țarului kaghebist Vladimir Putin I Groznâi, împotriva… regimului „iude-euro-atlantic” din România. Să fac precizarea că este vorba de „comunicatul nr. 9” expediat la Kremlin de un așa-zis „Grup pentru România și din care, repet, cu stupefacție, cităm: „Ne adresăm dumneavoastră, ca putere mondială vecină a noastră, care a influențat decisiv istoria contemporană a României.

Grupul pentru România consideră că autoritățile statului român nu reprezintă interesele României profunde și ale poporului român, ci interesele coloniștilor occidentali care jefuiesc și distrug România […] Grupul pentru România a înțeles că actuala conducere a Federației Ruse reprezintă poporul rus […] spre deosebire de conducerea fostei Uniuni Sovietice de după anul 1917 […] Grupul pentru România afirmă cu tărie că există o mare parte dintre români care, în ciuda propagandei manipulatoare a regimului iudeo-occidental, nu dorește ca ruptura dintre țările și popoarele noastre să continue […] Domnule președinte Vladimir Vladimirovici Putin, Grupul pentru România și mulți români conștienți de gravitatea situației […], își pune speranța în dumneavoastră […] ca să cruțați poporul român în cursul operațiunilor militare pe care le veți întreprinde și să-l ajutați în cadrul marilor decizii internaționale […] Nu pedepsiți poporul român pentru că are în fruntea sa conducători trădători, vânduți total regimului globalist iudeo-euro-atlantic care a falimentat țara noastră și o jefuiește cumplit! […] Sperăm domnule președinte Putin că veți ajuta România în momentele istorice viitoare să redevină o țară suverană”.

Chiar dacă am ales unele fragmente dintr-o jalbă/comunicat mult mai lungă, cred că ați înțeles despre ce se vrea de către un așa-zis „Grup pentru România” (o agentură a „imperiului răului”, căci, întotdeauna, de la țarism, la bolșevism, la putinism, asta a fost și este, și va fi). Adică reîntoarcerea în sclavia Kremlinului, părăsind sclavia/colonialismul corporatismului euro-atlantic în care ne-au adus înalt trădătorii de neam și de țară.

(va urma)

George Coandă