28.02.2024 00:12

6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni

6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni
Galerie foto

*„Moreniul are nevoie de politicieni care să se gândească la dezvoltarea municipiului, nu doar la menținerea scaunului pe care votul morenarilor îl asigură”

 

Achiziții interesante la Organizația PSD Moreni care începe în forță campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din data de 9 iunie!  Președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru, a anunțat ieri că 6 consilieri de la PNL, PRO România și PER s-au alăturat echipei PSD Moreni, noii colegi fiind Harabagiu Robert, Alexandru Constantin și Viorel Bolbotină de la PNL, Nica Marius și Dinu Ion de la PRO România și Emilian Tomuță de la PER.  

„Aceștia au ales să se alăture PSD Moreni deoarece partidele pe care le-au părăsit nu mai par să aibă multe în comun cu municipiul nostru, iar prestația acestor trei organizații locale în ultimii ani lasă foarte mult de dorit în toate aspectele. Le urăm bun venit! În PSD vor găsi un mediu propice dialogului și se va ține cont de ideile lor, deoarece Moreniul are nevoie de politicieni care să se gândească la dezvoltarea municipiului, nu doar la menținerea scaunului pe care votul morenarilor îl asigură. Cei care iubesc Moreniul sunt mai mult decât bineveniți în Echipa PSD Moreni!”, a transmis președintele Organizației PSD Moreni, Gabriel Purcaru.

 

 

Violeta Stanciu