Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2022 00:10

Liga a III-a. Seria a 4-a. Dinamo 2 București-Flacăra Moreni 1-4(0-1)


A A

Victorie în ultima deplasare a sezonului

* La finalul acestei săptămâni echipa morenară joacă pe teren propriu cu Real Bradu, în ultima partidă din stagiunea 2021-2022

 

Flacăra Moreni a jucat la finalul săptămânii trecute în capitală, în compania formației secunde a prim-divizionarei Dinamo București. Aceasta a fost ultima deplasare din acest sezon pentru elevii lui Gabi Paraschiv. Aceștia au reușit un nou joc bun, și-au dominat complet adversarii și au obținut toate punctele puse în joc. În ultima acestui rezultat, Flacăra Moreni a ajuns la 44 de puncte și ocupă locul secund în play-out-ul Seriei C4. La finalul acestei săptămâni echipa morenară joacă pe teren propriu cu Real Bradu, în ultima partidă din stagiunea 2021-2022.

Vîrtej a deschis scorul

Prima ocazie a meciului a avut-o formația morenară, însă Vîrtej a trimis peste cu o lovitură de cap, pe centrarea lui Ilie(18), Roman a finalizat slab dintr-o poziție bună(19), iar Cernea a șutat mult  din marginea careului(20). Dinamo 2 a oferit replica prin Spînu, dar șutul acestuia a trecut peste poarta apărată de Pandalache(22). Flacăra s-a întors în atac, dar șutul lui Oancea a fost reținut de Constantin(28). Portarul dinamovist nu a mai putut să intervină și la execuția lui Vîrtej, cel care a punctat cu un șut puternic din interiorul careului(29). Avantajul morenarilor ar fi putut să crească în finalul primei reprize, dar Oancea nu l-a învins pe Constantin deși era singur cu portarul  gazdelor(41). Oancea a scos un penalty în urma unui duel cu Mitran, dar execuția lui Cernea a fost scoasă de Constantin(45).

Multe goluri în partea secundă

Flacăra a început repriza  secundă în atac, dar Vîrtej(46) și Matei(52) nu au reușit să-l învingă pe Constantin. Contrar cursului jocului, Dinamo 2 a egalat prin Spînu, cel care l-a învins pe Pandalache cu un șut din afara careului(53). Flacăra a pus din nou stăpânire pe joc, dar Roman nu a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor(54). Morenarii au revenit în avantaj datorită reușitei lui Oancea, cel care a profitat de o eroare în apărarea dinamoviștilor(61). Flacăra a rămas periculoasă, dar Neacșu a șutat puțin pe lângă din afara careului(78). Echipa morenară s-a distanțat la două goluri prin Drăgan, cel care a punctat din interiorul careului(84). Ultima ocazie a gazdelor a avut-o Stelea, însă Ștefan a intervenit bine(85). Drăgan a reușit „dubla” în finalul jocului, pe o pasă excelentă primită de la Neacșu(90+1) și a stabilit scorul final, 4-1 pentru Flacăra.

Caseta tehnică

Stadion: „Progresul”-București. Au marcat: Andrei Spînu (53) / Viorel Vîrtej (29), Bogdan Oancea (61), Iulian Florian Drăgan (84, 90+1). Cartonașe galbene: Flaugiu(72)/-. Au arbitrat: Adrian Frățilă(Vadu Pașii), Louis George Oprescu(Ploiești) și Bianca Florea(Ploiești). Observatori: Iulian Ivan(Giurgiu) și Mihnea Marsilian Totan(București).

Dinamo 2: Constantin(73 Sârbu)- Ioniță, Stelea, Turcin- Hîldan, Stan(33 Borunceanu), Florea(73 Marinescu), Măgureanu(33 Munteanu), Mitran- Spînu, Celar(14 Flaugiu). Antrenor: Sorin Colceag.

Flacăra: Pandalache(84 Ștefan)- Ilie, Oaie, Cernea, Băltăreț(84 Prundaru)- Matei(84 B.Negrea), G.Negrea, Vîrtej- Oancea(69 Neagu), Roman(73 Neacșu), Drăgan. Antrenor: Gabi Paraschiv.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale