Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.03.2022 00:15

Ieri,


A A

Excelența Sa Annick Goulet, Ambasadorul Canadei în România, vizită în județul Dâmbovița

Excelența Sa Annick Goulet, Ambasadorul Canadei în România, vizită în județul Dâmbovița

*În cadrul întrevederii, autoritățile dâmbovițene i-au adus în atenție Excelenței Sale Annick Goulet potențialul industrial, agricol și turistic al județului Dâmbovița

 

Excelența Sa Annick Goulet, Ambasadorul Canadei în România, a făcut ieri, 15 martie 2022, o vizită de lucru în județul Dâmbovița, prilej cu care s-a întâlnit la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) cu vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, administratorul public Cristian Avanu, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, reprezentanți ai mediului de afaceri.

În cadrul întrevederii, autoritățile dâmbovițene i-au adus în atenție Excelenței Sale Annick Goulet potențialul industrial, agricol și turistic al județului Dâmbovița, făcând referire atât la cele trei parcuri industriale de pe teritoriul județului nostru, cât și la marile companii ce activează pe piața dâmbovițeană. În contextul întâlnirii, conducerea CJD a expus principalele argumente care definesc județul Dâmbovița ca zonă atractivă pentru investitori, precum și principalele demersuri investiționale ale administrației județene.

De asemenea, în cadrul discuțiilor autoritățile dâmbovițene au vorbit despre Municipiul Târgoviște în calitate de centru universitar, în condițiile în care Universitatea „Valahia” din Târgoviște este o instituție academică emblematică a României, ce reunește în structura sa actuală 10 facultăți - 35 de specializări universitare în domenii diverse, precum științe economice, drept, inginerie, științe și arte, teologie, științe politice, litere și comunicare.

Cu acest prilej, E. S. Annick Goulet, Ambasadorul Canadei la București, a vizitat și câteva dintre obiectivele turistice dâmbovițene: Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească“, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi și Expoziția „Metamorfozele unui loc al memoriei“, amenajată în fosta unitate militară de la Gara Târgoviște.

 

V.A.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale