Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.04.2024 00:13

Cu premii importante obținute sub îndrumarea profesoarei de balet Daniela Rotari,


A A

Balerinele din Dâmbovița au strălucit la Concursul Național „Lebăda de Cristal” 2024

Balerinele din Dâmbovița au strălucit la Concursul Național „Lebăda de Cristal” 2024

*Talentatele balerine au impresionat din nou la acest concurs, obținând locuri notabile datorită eforturilor și dedicării clasei profesoarei Daniela Rotari

 

Talentatele balerine și dansatoare din Dâmbovița, aflate sub îndrumarea profesoarei de balet Daniela Rotari, și-au demonstrat din nou pasiunea pentru dans la a XI-a ediție a Concursului Național „Lebăda de Cristal”, desfășurat în perioada 19-21 aprilie 2024 la Palatul Național al Copiilor din București. Evenimentul, dedicat promovării artei, dansului și educației estetice a copiilor și adolescenților, a adunat participanți talentați din întreaga țară.

Concurentele din Dâmbovița au impresionat din nou la acest concurs, obținând locuri notabile datorită eforturilor și dedicării clasei profesoarei Daniela Rotari, care a reușit să modeleze talentul și pasiunea micuțelor balerine și dansatoare.

„Mă mândresc cu Perlele Județului Dâmbovița. Le susțin pe elevele mele și le sunt alături în orice competiție. Am obținut 33 de premii în prima zi competițională! Și nu ne oprim aici. Urmează să cucerim noi culmi. Suntem împreuna de la prima ediție a concursului Lebăda de Cristal. Am crescut împreună! Putem spune că sărbătorim 12 ani de Excelență în Educația prin Artă Coregrafică în Județul Dâmbovița.”, ne-a transmis, vizibil emoționată, Daniela Rotari,  coregraf la Ballet Dance Studio - Prima Școală de Dans Academic din Județul Dâmbovița.

În prima zi de concurs, Formația „Pizzicato”, cele mai micuțe balerine ale Școlii de Balet Daniela Rotari, și-a făcut debutul pe scena unui concurs de anvergură, obținând Locul I la secțiunea balet clasic și Locul I la secțiunea Dans de caracter.

Formația „Happy Rainbow”, adevărate Perluțe în devenire, s-au remarcat, câștigând Trofeul categoriei și locul I cu coregrafia „Iarna”, Vivaldi, iar în a doua zi de concurs, la secțiunea Large Group, Caracter, cu coregrafia „Polichinelles”, au obținut premiul I.

Perluțele - Perle in formare 🙂 ( de la stânga la dreapta) : Sotiria Vasiliu, Rebeca Ivanescu, Stoica Eva, Atina Grigore, Mara Gruia, Bianca Barbu, Antonia Dinescu, Mayra Ioniță, Ana Jarcu, Oliinyk Masha

Ziua a continuat cu mari emoții pentru talentatele balerinele, care au demonstrat că prin ambiție și multă muncă pot reuși. Astfel, podiumul a fost cucerit de solistele școlii de Balet Daniela Rotari. S-au remarcat pe scena Lebăda de Cristal Perluțele: Atina Elena Grigore, Ioniță Ranya Mayra, Visenica Ștefania Teodora, Farau Cezara Olivia, Daria Sandu Florentina, Mara Ștefania Stoica, Daria Florentina Sandu, Varduca Medeea, Mihai Sandra Elena, Daria Iordache, Maya Ioana Ciobotaru, Marcu Natalia Ioana, Pascale Carla Maria, Eva Maria Bălășoiu, Sandra Elena Mihai, Cezara Olivia Farau, Natalia Ioana Vasile, Teodora Maria Florea.

În a doua zi de concurs, la categoria Dans de caracter și Folclor Internațional, creat după cerințele Dansului Academic, toate coregrafiile au fost premiate cu locul I.

De asemenea, formația „Allegria” a obținut locul I cu coregrafia „Copilărie furată”, demonstrând o performanță remarcabilă și impresionând juriul prin talentul și coordonarea lor.

Coregrafia „Copilării furate”, locul 1

În plus, solo-ul „Paquita Variation” a reușit să impresioneze și să obțină locul III în cadrul competiției, consolidând astfel prezența județului Dâmbovița pe scena națională a dansului.

 

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale