Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2022 00:18

Ieri, în Arhiepiscopia Târgoviștei,


A A

Adunarea Generală anuală a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului și Salariaților Bisericești

Adunarea Generală anuală a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului și Salariaților Bisericești

În Aula Sfântul Voievod Neagoe Basarab a Reședinței eparhiale din Târgoviște, luni, 17 ianuarie 2022, s-a desfășurat Adunarea Generală a Casei de ajutor reciproc a clerului și salariaților bisericești din Arhiepiscopia Târgoviștei, care a avut ca obiectiv principal prezentarea dării de seamă pe anul 2021.

Ședința a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon care a evocat, în cuvântul său, rolul deosebit de important al acestei instituții eclezial-filantropice, ce susține misiunea socială și caritabilă a Eparhiei noastre, dar și nevoile concrete și urgente ale membrilor ei, prin aprofundarea solidarității creștine, oferind ajutor și altor instituții ale Bisericii și încurajând promovarea principiilor iubirii față de aproapele.

Pc. Pr. Nicolae Pană, președintele instituției, a prezentat Raportul de activitate pe anul 2021, iar apoi au fost examinate: Raportul financiar pe anul trecut, Raportul cenzorului și Bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2022. Au fost adoptate unele acte administrative, în conformitate cu legislația actualizată, în vigoare, și a fost stabilit cuantumul taxelor de înscriere în Asociație, precum și cotizațiile lunare pe anul 2022.

În încheiere, au fost dezbătute diverse probleme referitoare la obiectivele asumate pentru anul în curs.

Menționăm faptul că această instituție eparhială, Casa de ajutor reciproc a clerului și a salariaților bisericești din Arhiepiscopia Târgoviștei are 1.103 membri, iar, în anul 2021, a acordat 106 împrumuturi, în valoare de 1.856.000 lei.

 

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Recomandări privind mușcătura de căpușă
„Anotimpul asfaltărilor”
Pompierii, prietenii copiilor!
Prima persoană care s-a vaccinat cu doza a 4-a a fost un medic de familie!
Proiectul locuințelor ANL în zona UM Gară
Proiecte importante pregătite de Primăria comunei Raciu
Estimarea necesarului de vaccin antigripal pentru la toamnă, o mare dilemă!
Medicii de la SJUT, premiați la nivel național
Comuna Dobra ia măsuri de securitate!
Culturile speciale și cele ecologice, în prim plan


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale