Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2022 00:17

În urma aprobării în unanimitate în ședința aleșilor județeni,


A A

Șotânga și Râu Alb, sprijinite de CJD pentru dezvoltare

Șotânga și Râu Alb, sprijinite de CJD pentru dezvoltare

*Este vorba despre planul de urbanizare al celor două comune, reprezentând un interes atât local, cât și județean *Arhitectul-șef al județului, Teodor Bâte a răspuns că suprafața planului urbanistic este de aproximativ 20 de hectare. În ceea ce privește investiția realizării planului de urbanizare al comunei Râu Alb, suma pentru aceasta este de 150 de milioane de lei

 

În ultima ședință ordinară a Consiliului Județean au fost aprobate două proiecte extrem de importante pentru localitățile Șotânga și Râu Alb. Este vorba despre planul de urbanizare al celor două comune, reprezentând un interes atât local, cât și județean. Stadiul celor două proiecte a fost prezentat de arhitectul-șef al județului, Teodor Bâte, precizând că sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița va fi necesar pentru realizarea documentației planului urbanistic zonal, care presupune elaborarea PUZ, studii și documentație pentru obținerea avizelor.

Suma pentru proiectul de urbanizare al comunei Șotânga se ridică la valoarea de 270 de milioane de lei, iar Consiliul Județean va contribui cu 50% pentru aceasta.  Ramona Mureșean a întrebat care este suprafața  zonei urbane, deoarece suma cerută pentru investiția respectivă este destul de mare, a precizat consilierul Pro România. Arhitectul-șef al județului, Teodor Bâte a răspuns că suprafața planului urbanistic este de aproximativ 20 de hectare.

În ceea ce privește investiția realizării planului de urbanizare al comunei Râu Alb, suma pentru aceasta este de 150 de milioane de lei, ceea i-a nemulțumit din nou pe consilierii Pro România. Totuși, proiectul a fost aprobat în unanimitate voturi. Astfel, două localități dâmbovițene se pregătesc de proiecte de mare anvergură, care, foarte probabil, vor schimba fațada acestora.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Pașaport de vacanță” pentru copii
Extinderea rețelei electrice la Raciu
„Polițiștii vor relua protestele de stradă”
Ratele la credite se pot dubla până la sfârșitul anului!
Lucrările de extindere a primăriei au demarat
Proiect Smart City pentru modernizarea traficului din Târgoviște
Peste 700 de locuri de muncă vacante
„Impozitarea în plus, pentru că nu mai sunt bani la buget, e o greșeală capitală”
19 proiecte admise pentru finanțare nerambursabilă la CJD
Camera de Comerț Dâmbovița refuză participarea la Bursa Locurilor de Muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale