Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2022 00:16

În județ, școlile sunt tot mai afectate de COVID-19


A A

49 de clase din Dâmbovița suspendă activitatea

49 de clase din Dâmbovița suspendă activitatea

*Numărul infectărilor în rândul elevilor este din nou în creștere

 

COVID-ul începe să facă ravagii în școli: alte 49 de clase din județ suspendă activitatea cu prezență fizică! Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, în săptămâna 10-14 ianuarie  au fost confirmați pozitivi cu virusul Sars-CoV-2 nu mai puțin de 77 de elevi și 27 de cadre didactice. Astfel, situația epidemiologică la nivelul unităților preșcolare și școlare din județ se înrăutățește, media numărului de infectări crește de la o zi la alta, și implicit și de la o  săptămână la alta.

De asemenea, specialiștii spun că valul cinci al pandemiei este încă la începuturile sale, lucru care ar putea duce din nou la școala online. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a anunțat că elevii vor trece la învățământul online în momentul depășirii gradului de ocupare de 75% din paturile COVID ale spitalelor din județ. De altfel, și inspectorul general din Dâmbovița, Cătălina Homeghiu a transmis că de acum încolo,  cursurile fizice dintr-o clasă se vor suspenda la existența a trei cazuri confirmate cu Covid și nu a unuia singur.

„Elevii carantinați continuă procesul de învățământ în sistem online”

„La apariția a trei cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase/grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei/grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz. Măsura suspendării la nivelul clasei/grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ. Preșcolarii/elevii carantinați și cei din grupele/clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar/conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online”, a transmis inspectorul general al IȘJ Dâmbovița, Cătălina Homeghiu.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)
Americanii vor să construiască o minicentrală nucleară la Doicești!
Mii de tineri prezenți la Parada Absolvenților
„Stațiile de cale ferată nu sunt vândute și nu se vând”
Primele concluzii după simulările Examenelor Naționale
Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem!
Târgoviștea va avea marcaje rutiere „premium”
Cel puțin un caz pozitiv COVID-19 în fiecare zi!
Unde ne sunt fabricile și uzinele?
Noul sediu al Primăriei Potlogi arată ca un palat brâncovenesc


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale