27.11.2014 00:07

Zotic anunță schimbări importante la FCM

Zotic anunță schimbări importante la FCM
Galerie foto

❚ „M-am săturat de vagabonți, de pe la Finta sau de prin sate din astea,. Vom băga juniori în teren, care pot să alerge mai bine ca ăștia de nu au văzut nici trenul, însă vor să joace la Liga a III-a”, a rămas la fel de spumos finanțatorul lui FCM ❚ Dacă la nivelul lotului va face curățenie, Zotic nu se va atinge, în schimb, de antrenorul Haralambie Becheanu, iar explicația e simplă. „Lui ăsta nu i-am mai dat bani de multe meciuri, ce-mi trebuie mie antrenor? Să stea acolo la banii care îi ia”

C. M.


După un început bun de campionat, FCM Târgoviște s-a dezumflat de tot pe parcurs, pentru a încheia turul în genunchi, cu o înfrângere severă la ªotânga, 0-3 cu Concordia II Chiajna. La numai un punct de locurile care duc în campionatul județean, formația antrenată de Haralambie Becheanu a ținut-o dintr-un necaz în altul. L-a pierdut pe delegatul Severin Anghelinu, dar a rămas și fără punctul câștigat pe teren cu SCM Pitești, după o gafă de organizare. Cu toate acestea, finanțatorul Ghiorghi Zotic nu are emoții, considerând că echipa va evita fără probleme retrogradarea. „Orice coborâș are și urcuș. Eu vreau să fim acolo, la bară, deasupra. Aș vrea să jucăm din retur numai cu juniori de 13, 14 sau 15 ani, să vedem dacă ne va permite federația. M-am săturat de vagabonți, de pe la Finta sau de prin sate din astea.Vom băga juniori în teren, care pot să alerge mai bine ca ăștia de nu au văzut nici trenul, însă vor să joace la Liga a III-a. Le-am dat vacanță, să se ducă acasă și să doarmă, de ce să-i mai alergăm acum, să-și rupă picioarele pe gheață?!”

Nu se teme de retrogradare

Dacă la nivelul lotului va face curățenie, Zotic nu se va atinge, în schimb, de antrenorul Haralambie Becheanu, iar explicația e simplă. „Ce-mi trebuie mie antrenor, toți sunt numai șmecherași care cer bani mulți, trebuie să mai ai și bani să-i plătești. Lui ăsta nu i-am mai dat bani de multe meciuri, dar o să-i dau când o să am. Să stea acolo la banii care îi ia”. Altfel, Zotic e convins că se vor retrage multe echipe din campionat în această iarnă, însă recunoaște că și lui îi este tot mai greu cu banii. „Când se trage linie, eu o să fiu deasupra, chiar dacă bag numai juniori. Mi-am atins obiectivul, am ținut echipa în viață, e foarte bine. Eu nu am banii bugetului, să-i arunc pe geam. Jumate se fac că-i bagă în fotbal și jumate îi bagă în buzunar, dar o să-i vezi cu timpul și pe ei unde trebuie. Cum să nu promoveze Chindia, la banii pe care îi are, se compară cu mine?”.