25.11.2014 00:18

Ziua Ștafetei la Jandarmeria Dâmbovița

Ziua Ștafetei la Jandarmeria Dâmbovița
Galerie foto

❚ Cinci elevi din cadrul Liceului Teoretic „Ion Ghica” Răcari au participat la o acțiune de informare care se înscrie în programul dedicat tinerilor „Ziua ștafetei – Acum decid eu!”


Impresionați de activitatea jandarmilor dâmbovițeni, cinci elevi din cadrul Liceului Teoretic „Ion Ghica” Răcari au participat săptămâna trecută la o acțiune de informare care se înscrie în programul dedicat tinerilor „Ziua ștafetei – Acum decid eu!”.

Activitatea a debutat cu o vizită la sala de E-learning a inspectoratului unde tinerii au putut viziona filmul de prezentare a Jandarmeriei Dâmbovița. Aceștia au ascultat cu mult interes aspectele legate de condițiile de recrutare în instituțiile militare de învățământ și de posibilitățile care există la absolvirea acestor școli. Vizita a continuat cu o prezentare a tehnicii aflate în dotarea jandarmilor și modul de folosire a acesteia, precum și câteva exerciții demonstrative cu câinii de serviciu specializați în misiuni de asigurare a ordinii publice.

Cei 5 elevi de clasele a IX-a, a X-a și a XII-a au avut ocazia să cunoască o parte din misiunile pe care le desfă- șoară jandarmii și să se informeze asupra condițiilor pe care trebuie să le îndeplinească pentru a putea participa la examenul de admitere în instituțiile de învățământ în care se pregătesc viitoarele cadre militare ale Jandarmeriei.

 

Compartimentul informare, relații publice și cu publicul al IJJ Dâmbovița