06.06.2018 00:16

Ziua Mediului, la Târgoviște

Ziua Mediului, la Târgoviște
Galerie foto

❚ Școala Gimnazială „Coresi” Târgoviște a organizat, ieri, 5 iunie 2018, Parada pentru Protecția Mediului, cu tema: „Salvați Planetă Albastră!” ❚ Tot ieri, elevii Școlii Gimnaziale „Ioan Alexandru Brătescu Voinești” au participat la o paradă a costumelor eco și, alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, au plantat flori lângă sediul Primăriei

PETRE DRĂGUȚOIU


Școala Gimnazială „Coresi” Târgoviște a organizat, ieri, 5 iunie 2018, Parada pentru Protecția Mediului, cu tema : „Salvați Planetă Albastră!”. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Poliția Rutieră Dâmbovița, Serviciul de Ambulanță Dâmbovița, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Basarab I” Dâmbovița, Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Dâmbovița. Sute și sute de elevi ai școlii, însoțiți de cadre didactice, s-au deplasat pe traseul de la instituția de învățământ, platoul din fața Prefecturii și retur, cu baloane verzi și diferite înscrisuri pe pancarte. Textele se refereau la reguli pentru stoparea încălzirii globale, inclusiv enumerarea a „zece păși pentru un mediu mai curat”. Mai reținem: „Mediul este al nostru, al tuturor!”; „Salvați planeta albastră!”; „Ajutați și voi la reducerea poluării”; „Transformați-vă într-o persoană căreia îi pasă de viitorul ei și al planetei”; „Plantați un copac” etc. Organizatori au fost: director prof. Georgeta Gogeanu; director adjunct, prof. Simona Mihai; prof. înv. primar, Mariana Neculae; prof. Adriana Bărăscu; prof. Florina Pletea.

Flori plantate la Primărie

Tot ieri, elevii Școlii Gimnaziale „Ioan Alexandru Brătescu Voinești” au participat la o paradă a costumelor eco și, alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, au plantat flori în părculetul de lângă sediul Primăriei municipiului resedintă de județ. „Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, am avut bucuria deosebită de a amenaja un spațiu verde, având ajutoare de nădejde. Astfel, elevii Școlii Gimnaziale «Ioan Alexandru Brătescu Voinești» au marcat evenimentul de astăzi, atât printr-o paradă a costumelor eco, cât și prin plantarea de flori în părculețul din vecinătatea Primăriei Târgoviște”, a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Daniel Stan, pe o pagină de socializare.