09.03.2018 00:18

Ziua Femeii, sărbătorită de OFSD Târgoviște

Ziua Femeii, sărbătorită de OFSD Târgoviște
Galerie foto

ANA MARIA POPESCU


Femeile social democrate din municipiul Târgoviște au fost sărbătorite de conducerea Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște! Și în acest an, Ziua de 8 Martie a fost una specială pentru sutele de membre PSD Târgovi ște, care au avut parte de surprize plăcute din partea conducerii Organizației. Într-un cadrul festiv, doamnele și domnișoarele social democrate au primit flori, cadouri și cele mai frumoase urări din partea deputatei Carmen Holban, președintele OFSD Târgoviște, dar și a parlamentarilor PSD de Dâmbovița - Corneliu Ștefan, Claudia Gilia și Oana Vlăducă, a președintelui Consiliul Județean Dâmbovița - Daniel Comănescu și a primarului municipiului Târgoviște - Cristian Stan.

Mărțișoarele au fost împărțite de președintele CJD Daniel Comănescu, primarul Cristian Stan și deputatul Corneliu Ștefan

Femeile social democrate au fost răsfățate nu numai cu flori și mărțișoare, ci și cu o petrecere autentic românească. Florile și mărțișoarele au fost împărțite de Daniel Comănescu, Cristian Stan și Corneliu Ștefan.