14.08.2020 00:21

Zi fierbinte pentru pompierii Dâmbovițeni

Zi fierbinte pentru pompierii Dâmbovițeni
Galerie foto

❚ Echipajele ISU au trecut dintr-o urgență în alta după ce au fost nevoite să stingă un incendiu observat în timpul întoarcerii la subunitate după ce tocmai interveniseră la un accident grav.

 

VA.


Asigurare zonă la un accident rutier produs în localitatea I.L.Caragiale Ieri, 13 august 2020, în jurul orei 14:15, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați și au intervenit în localitatea I.L.Caragiale pentru asigurarea zonei în urma producerii unui accident rutier. La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS) și un echipaj de ambulanță SMURD. În urma accidentului rutier o persoană de sex masculin a fost rănită, fiind transportată la UPU Târgoviște după ce paramedicii SMURD i-au acordat asistență medicală.

Incendiu de vegetație uscată în localitatea I.L.Caragiale

În timp ce se întorceau la subunitate după asigurarea de zonă (la accidentul rutier), pompierii de la Detașamentul Moreni au observat, tot în localitatea I.L. Caragiale, un incendiu de vegetație (care se manifestă pe cca.3 ha) și au acționat pentru stingerea acestuia.