12.06.2019 00:10

Young Boys Târgoviște merge la Turneul Final de minifotbal

Young Boys Târgoviște merge la Turneul Final de minifotbal
Galerie foto

* Printre cele 20 de echipe care au disputat meciuri la Constanța s-au regăsit și trei formații dâmbovițene: TIV All Star, Mustang Forte Târgoviște și Young Boys Târgoviște

* Mustang Forte s-a calificat în sferturile de finală, dar a cedat categoric, 0-4, în fața celor de la Tazmannchaft București.

* Old Boys București, Luxury București, Danco Pro București, Tazmannchaft București și Young Boys Târgoviște sunt echipele calificate la Turneul Final de la Oradea (5-7 iulie).

 

COSMIN SAVA


 

La finalul săptămânii trecute a avut loc Campionatul Regional Sud-Est la minifotbal. Printre cele 20 de echipe care au disputat meciuri la Constanța s-au regăsit și trei formații dâmbovițene: TIV All Star, Mustang Forte Târgoviște și Young Boys Târgoviște. Doar una dintre ele a reușit calificarea la Turneul Final, care se joacă la Oradea luna viitoare.

TIV All Star nu a trecut de grupe

TIV All Star a făcut parte din Grupa D, acolo unde s-a clasat pe locul 3, reușind să adune șase puncte. Echipa târgovișteană a câștigat meciurile cu Trocadero Constanța(5-4) și Quin Brașov(5-0), iar înfrângerile au venit în partidele cu Prietenașii Brăila(4-5) și Tazmannchaft București(1-6).

Mustang Forte s-a oprit în sferturi

Din Grupa C a făcut parte și formația dâmbovițeană Mustang Forte Târgoviște, echipă care s-a descurcat bine, reușind să adune 7 puncte și să se claseze pe locul 2. În faza grupelor, târgoviștenii au câștigat cu ADER Ploiești (5-1) și Condor Brașov (3-2), au remizat cu Săgeata Stejaru (3-3) și au pierdut cu Luxury Team București (0-2). Mustang Forte s-a calificat în sferturile de finală, dar a cedat categoric, 0-4, în fața celor de la Tazmannchaft București. Echipa târgovișteană a rămas în lupta pentru locul 5, ultimul care asigura prezența la Turneul Final, dar a fost eliminată de Young Boys Târgoviște, 1-6.

Young Boys, prezentă la Turneul Final

Young Boys Târgoviște a fost componentă a Grupei A, reușind să adune 9 puncte, terminând astfel pe locul 2 în grupă. Târgoviștenii au câștigat cu Petrolul Ploiești (3-1), Squadra Viola Constanța (4-1), Reggio Brașov (7-3), dar au pierdut partida cu Danco Pro București (2-3) În sferturi, Young Boys a pierdut cu 2-3 partida împotriva celor de la Luxury București. Totuși, târgoviștenii au rămas în lupta pentru locul 5, au depășit pe Mustang Forte Târgoviște (6-1) și Chedra Tax Ploiești (3-2), reușind astfel să-și asigure prezența la Turneul Final pentru al doilea an consecutiv. Old Boys București, Luxury București, Danco Pro București, Tazmannchaft București și Young Boys Târgoviște sunt echipele calificate la Turneul Final de la Oradea (5-7 iulie).