14.08.2018 00:18

Vot unanim pentru noua Grădiniță 9

Vot unanim pentru noua Grădiniță 9
Galerie foto

*Viceprimarul Cătălin Rădulescu a ținut să sublinieze că Grădinița nr. 9, situată pe Calea Domnească, va avea, prin includerea în acest proiect, și un corp nou de clădire în Cartierul Sagricom unde se simte lipsa unui astfel de obiectiv

VIOLETA STANCIU


 

Grădinița 9 va fi... ca nouă! Ieri, 15 consilieri locali, din totalul de 21, au participat la ședința extraordinară a CLM Târgoviște! Aceasta a avut pe ordinea de zi un singur proiect de hotârăre, care, așa cum era de aștepat, a fost votat cu unanimitate de toți aleșii locali.

Este vorba de aprobarea proiectului „Construcții Grădinițe Regiunea Sud – Muntenia”, a cheltuielilor legate de proiect și aprobarea Acordului de parteneriat între Ministerul Educației Naționale – U.M.P.M.R.S.U – lider de proiect și Municipiul Târgoviște – partener”. Întrucât primarul Târgoviștei, Cristian Stan și viceprimarul Monica Ilie au intrat în concediu de odihnă, conducerea UAT Târgoviște a fost reprezentată, la ședința extraordinară de ieri, de viceprimarul Cătălin Rădulescu.

În cadrul acestui proiect a fost prinsă și Grădinița nr. 9 din municipul Târgoviște, cu program prelungit, în cuantum de 794.709,98 lei (inculsiv TVA). Contribuția proprie în proiect a Municipiului Târgoviște, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, este de 15894.2 lei, reprezentând cofinanțarea acestui obiectiv.

Viceprimarul Cătălin Rădulescu a ținut să sublinieze că Grădinița nr. 9, situată pe Calea Domnească, va avea, prin includerea în acest proiect, și un corp nou de clădire în Cartierul Sagricom unde se simte lipsa unui astfel de obiectiv.