21.11.2019 13:36

Vlad Cazino, în topul preferințelor românilor la aproape doi ani de la lansare

Vlad Cazino, în topul preferințelor românilor la aproape doi ani de la lansare
Galerie foto

 Dacă până în 2015 aveam acces la oricare din sutele de operatori de gambling online existenți pe internet, ei bine, în urma reglementărilor legislative implementate cu succes pe piața jocurilor de noroc autohtonă acum 4 ani, situația s-a schimbat radical, singurele opțiuni rămânând operatorii licențiați (la început provizoriu și apoi definitiv, pe o perioadă de 10 ani) de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului României, înființat prin OUG nr.20/27.03.2013.

  Astfel, în 2016 aveam în jur de 11 operatori de profil pe internet, iar în prezent numărul acestora a ajuns la 23. Printre cei mai populari, la ora actuală, se număra Vlad Cazino, primul cazino online cu specific românesc, lansat, nu mai departe de luna februarie 2018, de grupul suedez Kindred, binecunoscut românilor  la vremea respectivă pentru un alt brand aflat în portofoliul sau, Unibet (cazino, pariuri, poker, bingo).

 Folosindu-se de o strategie multibranding, cei de la Kindred au creat practic o altă interfață a cazinoului Unibet, una însoțită de o poveste amuzantă despre simpaticul vampirul Vlad - personaj inspirat din mitul lui Dracula - care, ajutat de valetul sau Igor, lasă în urmă obiceiurile tradiționale ale vampirilor pentru a-și deschide un cazino online. Nu știm în ce măsură această abordare unică a determinat amatorii de jocuri de noroc din România să viziteze acest inedit cazino online, însă, cu siguranță, la acest lucru au contribuit din plin următoarele aspecte:

 În primul rând, este vorba despre faptul că, beneficiind de expertiza internațională a unei companii cu aproximativ 20 de ani de activitate în domeniu și peste 11 milioane de clienți în cele 100 de țări în care este prezentă, Vlad Cazino a venit la pachet cu o platformă de jocuri pe cât de stabilă, pe atât de securizată, o gamă variată de jocuri de la cei mai cunoscuți provideri (GreenTube Novomatic Interactive, Play N’GO, NetEnt, Williams Interactive, NextGen, Quickspin, Yggdrasil, Casino Technology) și mize pentru toate buzunarele. De asemenea Vlad este unul dintre cazinourile online recomandate de site-uri de recenzii specializate.

 În al doilea rând, vorbim despre un operator ce oferă noilor clienți unul din cele mai valoroase bonusuri de pe piață-100% la prima depunere + 30 de rotiri gratuite. De ce am ales termenul valoros și nu consistent? Pe lângă faptul că suma maximă oferită urcă până la 999 ron, iar rotiri gratuite nu oferă decât o parte dintre operatori, trebuie să adăugăm și faptul că, pentru a obține bonusul de bun venit Vlad, îți sunt necesare doar câteva minute, timp în care nu trebuie decât să completezi un formular de înregistrare. În plus, condițiile de rulaj sunt destul de decente, banii bonus trebuind rulați de 35 de ori în maxim 30 de zile, înainte de a efectua o retragere. În comparație, trebuie să menționam că există operatori de gambling online al căror bonus  de bun venit trebuie rulat de 40 sau chiar 45 de ori.

 La final, să mai adăugăm și faptul că ascensiunea rapidă a brandului Vlad Cazino se datorează și unui marketing eficient, cel mai bun exemplu în acest sens fiind asocierea din vara acestui an cu un alt brand românesc-fenomenul UNTOLD, cel mai mare festival de muzică EDM din Europa de Est, care în 2019 a aniversat 5 ani de existență, perioadă în care se poate afirma cu tărie că a pus orașul Cluj-Napoca pe harta marilor festivaluri muzicale ale lumii.