18.01.2017 13:54

Vlad Breazu, locul 4 la Campionatul Național de Iarnă U14

Vlad Breazu, locul 4 la Campionatul Național de Iarnă U14
Galerie foto

❚ Tenismenul târgoviștean legitimat la Dinamo București a pierdut în finala mică de simplu, în fața lui Alin Fătu (AS Tenis Club București) ❚ Un al tenismen dâmbovițean, Andrei Voican (CS Târgoviște), s-a oprit în sferturi, pentru ca Vasile Duță să cedeze în turul secund

LIVIU DOBRE


Vlad Breazu a avut o evoluție destul de bună la Campionatul Național de Iarnă U14, care s-a desfășurat la București pe parcursul săptămânii trecute. Tenismenul târgoviștean, legitimat din vară la Dinamo București, a terminat pe locul 4 în proba de simplu, pentru ca la dublu să fie finalist. La simplu, Breazu l-a învins în primul tur pe Ion Straciuc (CSM Oradea), cu 2-6, 6-4, 6-2, trecând apoi și de Florentin Scarlat (CSȘ Ploiești), în turul 2, cu 6-2, 6-2, și de Adrian Gheorghe (CSM Brăila), cu 6-7(1), 7-6(5), 6-1, în sferturi. În semifinale, târgovișteanul l-a întâlnit pe Răzvan Aghion (CFR Iași), al doilea favorit, în fața căruia a cedat cu 6-2, 4-6, 4-6. În confruntarea pentru locul 3, Vlad Breazu a pierdut în fața lui Alin Fătu (AS Tenis Club București), cu 1-6, 3-6. Câștigătorul turneului a fost Alexandru Stupar (CSM Sibiu), care a dispus în finală cu 3-6, 6-2, 6-0, de Răzvan Aghion.

Finalist la dublu

La dublu, Vlad Breazu a făcut pereche cu Matei Palcău (CS Știința Constanța). Cei doi tenismeni au stat în primul tur, iar în al doilea au trecut de cuplul Mihai Lungu (CS Sănătatea Oradea)/ Patrick Singer (CSM Timișoara), cu 6-1, 6-2, iar în semifinale s-au impus în fața perechii formate din Bogdan Dumitru (AS Tenis Club București)/ Liviu Zamfirache (CSȘ Slobozia), cu 6-2, 4-6, 10-8. În finală, Breazu și Palcău au cedat cu 2-6, 7-6(1), 8-10, în fața duo-ului Andrei Nica (AS de Fotbal Zărnești)/ Alexandru Stupar (CSM Sibiu).

Andrei Voican s-a oprit în sferturi

Un al tenismen dâmbovițean, Andrei Voican (CS Târgoviște), s-a oprit în sferturi, unde a pierdut cu 1-6, 3-6 în fața lui Alexandru Stupar. Până în această fază a competiției, târgovișteanul trecuse de Andrei Corneliu Nica (AS de Fotbal Zărnești), cu 6-3, 2-6, 6-3, și de Bryan Baltă (CS Carpați Sinaia), cu 6-3, 6-4.Tot de la CS Târgoviște, Vasile Duță a câștigat în primul tur în fața lui Dario Ciobotaru (CS Dinamo București), cu 6-1, 6-0, pentru ca apoi să piardă în turul al doilea în duelul cu Liviu Zamfirache (CSȘ Slobozia), cu 4-6, 4-6.