27.06.2016 00:05

Vlad Breazu a câștigat Cupa ATH

Vlad Breazu a câștigat Cupa ATH
Galerie foto

* Tenismenul de la CS Târgoviște a jucat finala atât la proba de simplu, cât și la cea de dublu, însă doar pe prima a câștigat-o

LIVIU DOBRE


Vlad Breazu a jucat finala atât la simplu, cât și la dublu, la Cupa ATH, din Circuitul Național FRT la U14, care s-a desfășurat la București. Pe prima chiar a câștigat-o, după ce s-a impus prin abandon, adversarul său, Alexandru Chiriță (TC Masters București) retrâgându-se după primul set. Până în ultimul act, tenismenul legitimat la Clubul Sportiv Târgoviște, care a fost favorit numărul 9, a trecut pe rând de Andrei Toma (AS Club Sportiv Sud Arena), cu 6-0, 6-0, Andrei Butnaru (Team București), prin abandon, Mihnea Zaharia (Dinamo București), cu 6-0, 6-1, și Rareș  Bordei (CSM Unirea Slobozia), cu 6-2, 6-0. La dublu, Vlad Breazu a făcut pereche cu Mihnea Zaharia (Dinamo București), cei doi cedând în finală în fața cuplului Bogdan Dumitru (AS Tenis Club București)/ Alexandru Ostafie (CS Sportul Studențesc), cu 3-6, 4-6. Până în finală cei doi tenismeni au obținut victorii cu Matei Lemnaru (ACS MS Team București)/ Cătălin Butu (AS CS AS Club Politehnica), cu 6-3, 6-4, și Rareș Bordei (CSM Unirea Slobozia)/ Andrei Nica (AS de Fotbal Zărnești), cu 6-3, 4-6, 10-7.

CS Târgoviște s-a oprit în turul doi la Campionatul Național pe echipe U10

Altfel, weekend-ul trecut s-a desfășurat Campionatul Național de Tenis pe echipe U10, unde echipa Clubului Sportiv Târgoviște, formată din Cezar Papoe și Matei Breazu, s-a oprit în al doilea tur. În primul tur, echipa târgovișteană s-a impus cu 3-0 în fața Clubului Sportiv Școlar Dinamo București. Cezar Papoe l-a învins cu 6-1, 6-1, pe Cezar Bentzel, o victorie obținând și Matei Breazu, cu 6-1, 6-0, în duelul cu Ianis Savastin. De asemenea, cei doi târgovișteni au câștigat și meciul de dublu, cu 6-2, 6-2. În al doilea tur, CS Târgoviște a pierdut cu 2-1 în fața Politehnicii București, obținând un singur succes, la dublu, cu 6-2, 6-2.