26.02.2015 14:35

Virgil Botescu părăsește AJF Dâmbovița

Virgil Botescu părăsește AJF Dâmbovița
Galerie foto

❚ „Copiii s-au stabilit prin alte orașe, iar noi, cei bătrâni, nu mai aveam pentru ce să rămânem la Târgoviște. Am hotărât să ne mutăm la Cluj, alături de fată, pentru a o sprijini la creșterea nepoțelului”, ne-a transmis Vergiu Botescu

COSTIN MIHAI


Tudor Emil primește lovitură după lovitură, pierzând în fiecare an oameni foarte importanți din structura AJF Dâmbovița. Ultimul care a părăsit asociația este Virgil Botescu, acesta mergând ieri să-și ia la revedere de la foștii colegi. „Copiii s-au stabilit la București și la Cluj, iar noi, cei bătrâni, nu mai aveam pentru ce să rămânem la Târgoviște. Am hotărât să ne mutăm la Cluj, alături de fată, pentru a o sprijini la creșterea nepoțelului. Mi-aș dori să pot lucra la asociația județeană de acolo, motiv pentru care sper să obțin o recomandare scrisă din partea conducerii AJF Dâmbovița. Să nu credeți că nu o să vă citesc și de acolo, pe Internet. Vă felicit și vă doresc succes pe mai departe!”, ne-a transmis nea Vergiu.

Odată cu numirea lui Ioan Negoescu la conducerea Comisiei Județene de Arbitri, Botescu era foarte implicat în activitatea de aici. Membru CJA, acesta mai făcea parte din Comisia de Recurs, din Compartimentul Tehnic, din Compartimentul Observatori și îl ajuta și pe Constantin Marinescu la Compertimentul Secretariat.