22.06.2020 00:09

Viorel Moldovan e încrezător

Viorel Moldovan e încrezător
Galerie foto

❚ ,,Meciul cu Academica este un meci de 6 puncte, în fața unei contracandidate în lupta pentru menținerea în Liga I” ❚ ,,Fiecare joc este foarte important pentru noi, avem încă 11 bătălii de dus, sper ca la final să rămânem în Liga I” ❚ ,,Am obținut o victorie foarte importantă cu Viitorul, cu sacrificiu, caracter, am reușit să începem cu dreptul, așa cum ne-am propus”

 

C.M.

 


 

Chindia va susține astăzi, de la ora 17.00, un nou meci din play-out-ul Ligii I. Echipa târgovi șteană se deplasează în Ilfov, la Clinceni, pentru un duel important cu localnica Academica, și ea nou promovată pe prima scenă a fotbalului românesc. Se anunță un joc de care pe care, mai ales că cele două echipe au același punctaj (17). Dacă în eșaloanele inferioare s-a impus de fiecare data Chindia, la nivelul primei divizii succesele au aparținut Academicii.

,,Trebuie să avem implicare, pentru a ne îndeplini obiectivul”

Partida de la Cliceni a fost prefațată de antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, printrun mini-interviu acordat pentru pagina oficială a clubului târgoviștean. ,,Fiecare joc este foarte important pentru noi, avem încă 11 bătălii de dus, sper ca la final să rămânem în Liga I. Meciul de la Clinceni este un meci de 6 puncte, în fața unei contracandidate în lupta pentru menținerea în Liga I. Suntem deciși să mergem la Clinceni și să luăm punctele. Am obținut o victorie foarte importantă cu Viitorul, cu sacrificiu, caracter, am reușit să începem cu dreptul, așa cum ne-am propus. Trebuie să avem aceeași implicare pentru a ne îndeplini obiectivul”.