03.10.2019 00:10

Viorel Moldovan, antrenorul ultimei etape la Liga 1

Viorel Moldovan, antrenorul ultimei etape la Liga 1
Galerie foto

❚ Chindia a avut și doi jucători nominalizați în echipa ideală a etapei cu numărul 11, una în care târgoviștenii au învins Astra Giurgiu, scor 1-0. Portarul Marian Aioani și mijlocașul Vadim Rață au prins formula de superlative a rundei ❚ „A fost o victorie meritată, am luptat mai mult, am alergat mai mult, iar în final am fost răsplătiți. Ne-am dorit cu toții să batem Astra și am reușit”, a transmis mijlocașul din Republica Moldova pentru site-ul clubului

 

COSTIN MIHAI

 


 

Chindia a avut doi jucători nominalizați în echipa ideală a etapei cu numărul 11, una în care târgoviștenii au învins Astra Giurgiu, scor 1-0. Portarul Marian Aioani și mijlocașul Vadim Rață au prins formula de superlative a rundei, alături de Ante Puljic (Dinamo București), Paulo Vinicius (CFR Cluj), Răzvan Tincu (Sepsi Sf. Gheorghe), Dan Nistor (Dinamo București), Enriko Papa (FC Botoșani), Alexandru Cicâldău (CS Universitatea Craiova), Cipriac Deac (CFR Cluj), Elvir Koljic (CS Universitatea Craiova) și Florinel Coman (FCSB). Antrenorul etapei a fost ales pentru a doua oară în acest sezon, Viorel Moldovan, tehnicianul Chindiei, echipă care va susține următorul meci luni, pe 7 octombrie, de la ora 18.00, cu ultima clasată, FC Voluntari.

Rață: „Suporterii ne-au împins, efectiv, de la spate”

Moldoveanul Vadim Rață a marcat golul victorios cu Astra, primul pentru Chindia la nivelul Ligii 1, pentru care a evoluat în șapte meciuri în acest sezon. „Am luptat din prima clipă pentru un rezultat bun, pentru a-i bucura pe suporterii noștri, care vin în număr mare la fiecare meci. ?i sâmbătă ne-au împins, efectiv, de la spate, iar asta a contat mult pentru noi. A fost o victorie meritată, am luptat mai mult, am alergat mai mult, iar în final am fost răsplătiți. Neam dorit cu toții să batem Astra și am reușit”, a transmis mijlocașul din Republica Moldova pentru site-ul clubului.