18.09.2019 00:10

Viorel Moldovan a rămas dator la Liga 1

Viorel Moldovan a rămas dator la Liga 1
Galerie foto

❚ Poate că la Chindia e nevoie de un antrenor care să vizeze victorii și nu remize acasă, cu echipe de genul Sepsi Sf. Gheorghe. Ba chiar să se declare și mulțumit de rezultat ❚ Tot mai puțini jurnaliști sunt interesați de ce spune Viorel Moldovan, inclusiv la finalul meciurilor. Cât despre acreditări, nu prea mai solicită niciun ziarist local

 

COSTIN MIHAI

 


 

„Când nu poți câștiga un joc, trebuie să faci tot posibilul să nu îl pierzi. Am reușit acest lucru, am obținut un punct, pe care îl adăugăm la zestrea noastră deja destul de modestă, dar e important acest punct”, a transmis Viorel Moldovan după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe (0-0). De ce nu se poate câștiga un meci cu Sepsi, „Comisare”? De ce e așa de important un punct pe teren propriu, obținut cu o echipă din jumătatea inferioară a Ligii 1? Dacă nu joci la victorie cu Sepsi, în condițiile în care ești pe loc retrogradabil direct, atunci cu ce adversar ai un obiectiv de 3 puncte? Nu de alta, dar Clinceni și Hermannstadt, adversari în lupta pentru evitarea retrogradării, au răpus Chindia în meciurile directe.

Presa locală, dezinteresată de Chindia

Poate că la Chindia e nevoie de un antrenor care să vizeze victorii și nu remize acasă, cu echipe de genul Sepsi Sf. Gheorghe. Ba chiar să se declare și mulțumit de rezultat. Tot mai puțini jurnaliști sunt interesați de ce spune Viorel Moldovan, inclusiv la finalul meciurilor. Cât despre acreditări, nu prea mai solicită niciun ziarist local.