19.01.2022 00:09

Viitorul Sălcioara ocupă primul loc în Promoție Sud

Viitorul Sălcioara ocupă primul loc în Promoție Sud
Galerie foto

* În sferturile cupei, liderul Seriei Sud din Liga a 6-a va înfrunta ocupanta locului secund din Liga a 4-a, Roberto Ziduri

 

Competițiile fotbalistice la nivel județean s-au reluat în a doua parte a anului trecut, iar echipele implicate, indiferent de eșalonul în care evoluează, dau totul pe teren pentru a obține rezultate cât mai bune. Chiar dacă atenția este îndreptată în mod special către Liga a 4-a, echipele sunt capabile să ofere un fotbal plăcut chiar și în Liga a 5-a și Liga a 6-a. În Seria Sud a ultimului eșalon fotbalistic al județului nostru, lupta pentru promovare este una interesantă, iar la finalul turului clasamentul este condus de Viitorul Sălcioara, care are două puncte mai mult decât Luceafărul Poiana.

Au pierdut un singur meci 

Din cele șapte meciuri disputate, echipa din Sălcioara a obținut 18 puncte. Viitorul a pierdut un singur meci, 0-5 cu Publirex Ciocănești, în rest a câștigat jocurile cu Viitorul Cojasca (4-3), Gloria Postârnacu (4-0), Luceafărul Poiana (4-1), Rapid Hagioaica (3-2), Universitatea Băleni (4-1) și Urban Titu 2 (3-0). Liderul seriei are al treilea cel mai bun atac, cu 22 de goluri marcate, și cea mai bună apărare, cu doar 12 goluri primite. Viitorul Sălcioara oferă și golgheterul seriei, pe Ionuț Alexandru Tănase, cel care este și președintele clubului, cu 8 reușite în 7 meciuri.

Parcurs incredibil în Cupa României 

Echipa din Sălcioara nu impresionează doar în campionat, ci și în faza județeană a Cupei României. În primul tur, Viitorul a trecut cu 5-1 de Luceafărul Bolovani, apoi a învins Unirea Nucet cu 4-0. Surpriza a venit în partida cu Recolta Gura Șuții, echipă de Liga a 4-a, pe care a eliminat-o, după ce s-a impus cu 3-1. În optimile competiției KO, Viitorul Sălcioara a trecut de Spicul Jugureni, pe care a învins-o cu 4-3, în urma loviturilor de departajare. În sferturile de finală, liderul Seriei Sud din Liga a 6-a va înfrunta ocupanta locului secund din Liga a 4-a, Roberto Ziduri.

 

 

Cosmin Sava