21.07.2014 00:10

Viitorul primar al Târgoviștei

Viitorul primar al Târgoviștei
Galerie foto

❚ Cezar Frățilă, liderul UNPR Târgoviște, a trasat portretul robot al următorului edil-șef, luând în calcul criterii bine stabilite ❚ Din punct de vedere politic, favorit ar fi candidatul PSD, partidul cu cele mai multe resurse pentru a avea un competitor la orice funcție

 

VIOLETA STANCIU


Primarul municipiului Târgoviște trebuie să fie târgoviștean la origini, să aibă putere de muncă, experiență în administrație și să fie tânăr! Acesta este portretul robot al candidatului ideal la Primăria municipiului reședință de județ, conturat de președintele organizației UNPR Târgoviște, Cezar Frățilă, la ultima conferință de presă a partidului.

 

Deși recunoaște că sunt mulți politicieni locali care îndeplinesc aceste condiții, liderul UNPR consideră că, pentru câștigarea fotoliului de primar al Târgoviștei, cele mai mari șanse le are candidatul PSD, partidul cel mai puternic din România, cu cel mai mare număr de membri, dar și cu cele mai multe resurse financiare.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„Dacă e să luăm ca partid, PSD are cele mai multe resurse pentru a avea un candidat la orice funcție, oriunde în România. Nu poți să compari niciodată numărul de membri sau organizația niciunui partid cu cea a PSD”, a menționat Cezar Frățilă, președintele UNPR Târgoviște.