10.02.2020 00:10

Victorie spectaculoasă pentru Chindia

Victorie spectaculoasă pentru Chindia
Galerie foto

❚ Cele trei puncte sunt importante pentru formația târgovișteană, care rămâne însă în zona periculoasă a clasamentului, iar acum se pregătește pentru duelul cu FC Voluntari ❚ Astra a început mai bine jocul, dar Alibec (15) și Valentin Gheorghe (17) nu au prins cadrul porții apărate de Dinu Moldovan. Chindia și-a arătat pentru prima dată colții prin Berisha ❚ Repriza secundă a fost plictisitoare, prima ocazie importantă a aparținut Chindiei, atunci când Yameogo a lovit transversala, cu un șut frumos din afara careului(74). Această fază a anunțat cele două goluri ale formației târgovi ștene ❚ Mai întâi Neguț (80) și apoi Yameogo (83) au semnat reușitele Chindiei la Giurgiu. Pe final de joc, Răduț a redus din diferență, dar golul acestuia nu a putut schimba soarta partidei (90+2)


COSMIN SAVA

 


 

Chindia a pornit cu șansa a doua în partida de pe terenul Astrei Giurgiu, iar în mare parte din meci calculele de pe hârtie au fost respectate. Totuși, elevii lui Viorel Moldovan s-au apărat destul de precis, iar atunci când au avut ocazia au lovit, reușind să învingă formația din Giurgiu pentru a doua oară în acest sezon. Cele trei puncte sunt importante pentru formația târgovișteană, care rămâne însă în zona periculoasă a clasamentului, iar acum se pregătește pentru duelul cu FC Voluntari, unul extrem de important, ținând cont de faptul că ambele echipe luptă pentru evitarea retrogradării. În tur, formația târgovi șteană s-a impus cu 1-0.

Meci decis în trei minute

Astra a început mai bine jocul, dar Alibec (15) și Valentin Gheorghe (17) nu au prins cadrul porții apărate de Dinu Moldovan. Chindia și-a arătat pentru prima dată colții prin Berisha, care a șutat frumos din marginea careului, dar Lazar a respins în corner (35). Ultima ocazie din prima repriză a aparținut formației gazdă, Begue a șutat bine, dar Moldovan a reținut cu siguranță (43). Repriza secundă a fost plictisitoare în mare parte. Prima ocazie importantă a aparținut Chindiei, atunci când Yameogo a lovit transversala, cu un șut frumos din afara careului (74). Această fază a anunțat cele două goluri ale formației târgoviștene, mai întâi Neguț (80) și apoi Yameogo (83) au semnat reușitele Chindiei la Giurgiu. Pe final de joc, Răduț a redus din diferență, dar golul acestuia nu a putut schimba soarta partidei (90+2).

Astra Giurgiu - Chindia Târgoviște 1-2 (0-0)

Stadion: „Marin Anastasovici” Giurgiu. Au marcat: Răduț (90+2) / Neguț(80), Yameogo (83). Au arbitrat: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) - Imre-Laszlo Bucși (Sfântu Gheorghe) și Stelian Slabu (Brașov). Observator FRF: Laszlo Sajtos (Sibiu). Cartonașe galbene: Răduț (85), Trușescu (89) / Rață (25), Ioniță (57). Astra: Lazar – Enache (88 David Bruno), Dandea, Tamaș, Trușescu - Răduț, Simion (63 Fatai), Crepulja, V. Gheorghe (63 D. Gheorghe) - Begue, Alibec. Antrenor: Bogdan Andone. Chindia: Moldovan - Martac, Benga, Diallo, Ioniță(66 Negrea) – Piftor(46 Neguț), Rață, Bic, Yameogo – Ivancic(74 Dangubic), Berisha. Antrenor: Viorel Moldovan.