02.12.2019 00:08

Victorie pentru morenari în ultima etapă a turului

Victorie pentru morenari în ultima etapă a turului
Galerie foto

❚ Andrei Iliescu a fost omul meciului, reușind să marcheze de trei ori, două dintre reușite fiind spectaculoase, cu călcâiul ❚ Iamandi a șutat din nou bine din lovitură liberă, însă Duță a scos, însă tânărul portar nu a mai reușit să apere și al doilea penalty al echipei gazdă, executat de Ivan ❚ FC Pucioasa rămâne neînvinsă în mandatul lui Valentin Marian, reușind în ultima etapă a turului să câștige pe terenul unui adversar complicat, Astra 2

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Comunal-Valea Ursului. Spectatori: 200. Au marcat: Sebastian Ivan (86) / Andrei Iliescu (57, 70, 77), Claudiu Niculăescu (87). Cartonașegalbene:Trașcă(34), Bălan(40), Ivan(60)/Anton(33), Matei(47), C.Constantin(49), Vîrtej(54), Cernea(58), Tocan(62). Cartonaș roșu: E.Niță(37). Au arbitrat: Marius Daniel Bădoiu, Romeo Popa și Marian Cristinel Barbu(toți din Craiova). Observatori: Iulian Radu(București) și Decu Crângașu(Ploiești). Bascov: Petrișor- Ciocîrlan, Teodorescu, Dumitrache, Bălan(75 F.Constantin)- Piscanu, E.Niță, Iamandi – Neacșu(60 Butoiu), Ivan, Trașcă(60 Coman). Antrenor: Adrian Dulcea. Flacăra: Duță-Costache, Matei, Vîrtej, Cernea – Anton(81 Lețu), Constantin(85 Oaie) – Zidăroiu(64 Negrea), Calofir, Tocan(65 Niculăescu)-Iliescu. Antrenor: Gabi Paraschiv.

Echipa lui Gabi Paraschiv a jucat în deplasare, la Valea Ursului, ultimul meci oficial al anului, împotriva formației Unirea Bascov. După o primă repriză echilibrată, Flacăra a arătat mult mai bine în partea secundă și a obținut o victorie meritată, care o ține pe locul 4 în Seria C3, la egalitate de puncta (27) cu ocupanta locului 3, CS U Craiova 2. Andrei Iliescu a fost omul meciului, reușind să marcheze de trei ori, două dintre reușite fiind spectaculoase, cu călcâiul. Duță a apărat un penalty Flacăra a început foarte bine jocul, dar șutul lui Calofir a trecut pe lângă poartă (1). Gazdele au oferit replica rapid, însă lovitura de cap a lui Ivan nu a produs pericol(13). Flacăra s-a întors în atac, iar șutul lui Tocan a fost reținut de Petrișor(14). Echipa din Bascov a făcut pasul în față, numai că Duță a scos șutul lui Neacșu(18), iar lovitura de cap a lui Bălan nu a prins cadrul porții(21).Tocan a fost cel mai periculos om al morenarilor în prima repriză, dar nu a reușit să marcheze(22, 28). Și Calofir și-a încercat norocul, fără success (29). Deși Flacăra domina partida, centralul Bădoiu a acordat penalty pentru echipa gazdă la o fază complicată, însă tânărul portar Duță a apărat șutul lui Iamandi(33). Morenarii puteau să deschidă scorul, Cernea a șutat puternic, iar Dumitrache a deviat, însă puțin pe lângă propria poartă (39). Unirea a avut ultima ocazie a primei reprize, lovitura de cap a lui Ivan nu a trecut pe lângă poarta oaspeților(44).

„Iască” a făcut spectacol

Flacăra a fost în superioritate numerică după eliminarea lui Niță din prima repriză(37), iar echipa lui Gabi Paraschiv a dominat total partea a doua a jocului. Anton a șutat bine din afara careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă(48). Iamandi a executat bine o lovitură liberă, însă nu a reușit nici de această dată să-l învingă pe Duță(52). Tocan a făcut o fază bună în partea stângă, a centrat bine, iar Iliescu a marcat cu călcâiul, reușind să o ducă pe Flacăra în avantaj(56). Morenarii au fost în continuare periculoși, dar Anton nu a reușit să puncteze după o acțiune frumoasă(67), însă a făcut-o din nou „Iască”, tot cu călcâiul, dar din centrarea lui Alex Negrea(69).Pentru ca vârful morenar să reușească hat-trick-ul după pasa lui Calofir(76). Iamandi a șutat din nou bine din lovitură liberă, însă Duță a scos(79), însă tânărul portar nu a mai reușit să apere și al doilea penalty al echipei gazdă, executat de Ivan(86). Flacăra a refăcut însă rapid avantajul de trei goluri, pentru că Niculăescu a finalizat o acțiune frumoasă a morenarilor( 87).

Pucioasa a câștigat cu Astra 2

FC Pucioasa rămâne neînvinsă în mandatul lui Valentin Marian, reușind în ultima etapă a turului să câștige pe terenul unui adversar complicat, Astra 2. Richard ?ilică a reușit să puncteze de două ori, în minutele 33 și 36, pentru ca golul gazdelor să vină în minutul 53, reușita fiind semnată de David Brăilă. Pucioasa a încheiat prima parte a sezonului pe locul 11 în Seria C3, cu 18 puncte.