22.11.2021 00:10

Victorie pentru morenari

Victorie pentru morenari
Galerie foto

* Flacăra a ajuns la 17 puncte și ocupă locul 6 în Seria C4, la egalitate cu ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Dinamo București II

 

Flacăra Moreni a disputat un nou meci pe teren propriu după remiza cu FCSB II, 0-0. În cadrul etapei cu numărul 13, echipa pregătită de Gabi Paraschiv a întâlnit Academica Clinceni II, formație care a învins-o în tur pe Flacăra cu scorul de 2-1. Meciul s-a jucat vineri, de la ora 14.00, și a fost oficiat de Răzvan Negară, Cosmin Gheorghe Toca și Marian Tunsoiu, iar observatori au fost Iulian Ivan și Daniel Miodrag Mihai. Flacăra a început jocul în următoarea formulă: Pandalache - Călin, Oaie, Cernea, Matei - Vîrtej, Nicolae - Niculăescu, Roman, Drăgan - Iliescu, iar rezerve au fost Ștefan, Băltăreț, Ilie, Neacșu, Ionescu, Prundaru, G.Negrea, Niță și B.Negrea. La oaspeți, antrenorul Tudorel Baciu a început cu: Stanciu - Petre, Ustinescu, Mateescu, Vlăsceanu - Cristea, Costea, Obedeanu, Ioniță - Dobre, Moses, iar rezerve au fost Vieru, Mangra, Burcea, Dima, Ayemantey și Alexandru.

Golul decisiv a venit în repriza secundă

Flacăra a început bine meciul și a reușit să deschidă scorul rapid, în minutul 10, prin Andrei Iliescu. Oaspeții au reușit să revină rapid în joc și au egalat un minut mai târziu, prin reușita lui Moses. La pauză s-a intrat la egalitate, 1-1, dar morenarii au reușit să dea lovitura decisivă în repriza secundă, prin Viorel Vîrtej, cel care a punctat în minutul 67. Astfel, în urma acestui rezultat, Flacăra a ajuns la 17 puncte și ocupă locul 6 în Seria C4, la egalitate cu ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Dinamo București II, dar cu un golaveraj mai slab. În runda următoare, echipa lui Gabi Paraschiv joacă în deplasare, cu CS Tunari, echipă care s-a impus în meciul tur cu 3-0.

 

Cosmin Sava